strona glowna Home forum downloads regulamin team top1
top2
 ~RechaOdchodzi
 ~Setheleth00:11:20
 ~wujekyo00:34:20
 ~krzys_1300:35:03
 ~semenbp00:48:26
Gosci: 3
Użytkowników: 13885
top3
top4
Nawigacja
  Strona Główna
  Forum
  GTW [DB MW Team]
  DBHU-Poradnik
  Kontakt
  System Rang
  Sposób na MU
  TOPLISTY
  Nasza Toplista
  Great Contest
  Przyjaciele
  Czat

Elfen Lied On-line
  Golden Boy On-Line
  Hellsing On-Line
  Naruto Shippuuden On-Line
  Air Tv On-Line(Nowy)
  Kino No Tabi On-Line
  Neon Genesis Evangelion On-Line
  Looking up at The Half-Moon On-Line

Anime w Polsce (Nowy)
  Akira Toriyama [NEW]
  Bohaterowie DBZ
  Cenzura w Dragon Ball
  DragonBall AF
  Drużyna Bardocka
  Formy Frezera
  Legendarny Super Sayan-Jin(Nowy)
  Liczby w DB
  Majin
  Nameczanie(Nowy)
  Saiyanie
  Spis Odcinków DB
  Spis odcinkow DBGT
  Spis odcinków DBZ
  Transformacje Saiyan
  Życzenia
  Rasa Wampirów [Hellsing]

Animacje
  Emulatory do Gier(Nowy)
  Filmy Dragon Ball
  Gry Anime
  Manga
  Manga Dragon Fall
  Manga Neko Majin
  Odcinki Air (TV)
  Odcinki Claymore(Nowy)
  Odcinki Cowboy Bebop
  Odcinki Darker Than Black
  Odcinki Devil May Cry
  Odcinki Death Note
  Odcinki Dragon Ball
  Odcinki Dragon Ball Z
  Odcinki Dragon Ball Z UNCUT DVD-Rip
  Odcinki Dragon Ball GT
  Odcinki Dragon Ball GT DVD-RIP PL
  Odcinki Dragon Ball QS
  Odcinki Golden Boy
  Odcinki Hellsing
  Odcinki Naruto
  Odcinki Naruto Shippuuden
  Odcinki Neon Genesis Evangelion
  Odcinki Saint Seiya
  Odcinki Slayers
  Odcinki Vision of Escaflowne
  Odcinki Yaiba
  Programy użytkowe(Nowy)
  Teledyski Dragon Ball
  Odcinki Kino No Tabi
  Film Byousoku 5 Centimeters
  Dragon Ball AF PL
  Gry Naruto
  Odcinki Looking up at The Half-Moon
  Bleach Odcinki

Aria The Animation
  Ayashi No Ceres(Celestial Legend)
  Blue Gender
  Chobits
  Death Note
  Dragon Ball Z Special 2: The History of Trunks
  Dragon Ball Z: Cooler Revenge
  Hellsing
  Fruits Basket
  Golden Boy
  Green Green
  Kite
  Onegai Twins
  Sailor Moon
  Shaman King
  Tekkaman Blade
  Wolf

Sygnaturki
  Naruto śmieszne obrazki
  Naruto smieszne animacje

Zobacz Temat
NARUTO BLEACH i DRAGON BALL | Forum | Hyde Park
Autor Moje zdanie o Forum i Forumowiczach
#Goweg
Admin

Dodane dnia 16-03-2007 21:34
cóż wydaje mi się że na forum jest już w miarę dużo użytkowników którzy się znają choć trochę (członków redakcji również) więc można by opisać jak ogólnie podoba wam się forum, i co najbardziej się wam podoba, nie podoba. ale aby nie było nudnie to kto chce cokolwiek napisać w tym temacie musi dodatkowo opisać co najmniej trzech swoich ulubionych użytkowników na stronce proszę o przestrzeganie reguły
( co w nich lubicie, czego nie ubicie i co ogólnie o nich sądzicie) ale może być więcej.

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness

"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze"

Edytowane przez #Goweg dnia 04-01-2008 22:01
3936213 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: co sądzisz o...
~Jedza
Użytkownik

Dodane dnia 16-03-2007 21:54
No to teraz moze ja ?
Najlepszy kontakt trzymam z :
Qiara - osoba bardzo mila i zabawna . Od razu przypadla mi do gustu mimo ze rzadko ze soba rozmawiamy . Trudno mi powiedziec co dokladnie w niej cenie . Po prostu mi odpowiada.
Goweg - Z niego to jest niezly lol . Czasem sie troce na niego wkurzam ze cos na mnie zlego powie ae nigdy tego mu nie mowie . Zreszta na niego nie mozna sie gniewac , to nie mozliwe .... xD

A co do forum ogolnie wkurza mnie zachowanie pewncyh 10,11,12,13,14 latkow ktorzy zachwuja sie jak dzieci neo (hm....) ktorzy pisza bez sensu , nie na temat lub nie uzywajac argumentow .
Forum jest bardzo przyjazne (znaczy osoby na forum) chociaz nie ktore mnie czasem wkurzaja . No ale jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil :)

EDIT : Co do pozostalych userow to dopisze ich pozniej bo poznalem ostatnio sporo nowych osob wiec musze z nimi sie lepiej zapoznac i wtedy napisze ok ? Ale dlugie zdanie.

EDIT2 : No mayday to rozumiem ! smiley

Edytowane przez ~Jedza dnia 16-03-2007 22:53
2978753 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: co sądzisz o...
~mayday
Moderator

Dodane dnia 16-03-2007 22:41
Temat przyklejam..
Ponadto cieszę się, że ktoś wreszcie założył taki temat, mam nadzieję, że nie będę w nim musiał upominać kolejne osoby, za wyzwiska w sprawie postrzegania jakiejś osoby.
Dodatkowo ja się nie wypowiadam, lepiej abyście nie chcieli usłyszeć, wszystkiego co powinienem już dawno przedstawić światłu dziennemu i choć pozory mylą, kilka osób, nawet cenię..

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Аукционный Дом Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Moje zdanie o Forum i Forumowiczach
~M-Tachi
Użytkownik

Dodane dnia 17-03-2007 15:35
Niewątpliwie podczas mojej nieobecności na stronce przybyło wiele userów. Niebyło mnie ponieważ ( nie chcem mieć przed wami tajemnic miałem karę ) i dopiero teraz jestem.I w związku z tym moge opisać tylko kilka osób które mi naprawde pomogły .

Pierwszą z nich jest Gowegetassj5 ( wymieniłem go na pierwszym miejscu ponieważ był pierwszą osobą która mi pomogła) . A mianowicie wprowadził on mnie w obieg stronki.Mówił mi kto jest kim itp . Ale uprzedzał mnie zawsze że musze uważać na to co pisze i nie spamować i argumentować swoje wypowiedzi ( na początku sie nie słuchałem i z tąd te moje 3 warny ) . Pomógł mi jeszcze w wielu innych sprawach . Dlatego uważam żę jest on COOL . :ok: smiley

Drugą z nich jest nasz admin Mroovster .Znam go od tej dobrej strony ( co sam mi powiedział ) , wdzięczy mu jestem gdyż pomógłe mi z proxy . Dzięki temu moge ściągać odc db i nie tylko. Mroov to koleś THE BEST :ok: smiley

Kolejną z nich jest Misiek21elk a teraz do żeczy . Jest osobą o niebiańskiej cierpliwości do mnie. Ponieważ jeste tępy w sprawach komputerowych uważam , że on jest mistrzem . Pomógł i również w wielu sprawach Np z MU , kiedy nie mołem ściągać odcinków ( było to jeszcze przed działalnością Mroovsterasmiley ) . Oraz wspomógł mnie jeszcze z DBHU nauczył mnie grać . Cenie go za jego cierpliwość do takich tępych Userów jak ja .
A na temat innych Userów jeszcze się wypowiem bo musze nadrobić troszkę pare żeczy i mam pewną misję bardzo ważną do wykonania . I musze znaleź ciekawych ludzi na stronce gdzyż trzech zaufanych to mało ja na liczbe występujących na stronce

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"

Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta

Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar

Edytowane przez ~M-Tachi dnia 18-07-2007 20:59
175146 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Qiara
Użytkownik

Dodane dnia 22-03-2007 18:04
To teraz ja. A więc tak :
Jedza-poznałam go jako pierwszego na stronce i od razu złapałam z nim kontakt. Chłopak jest miły, smieszny i umnie pocieszyć. Dzięki niemu zrozumiałam pare ważnych rzeczy...Podoba mi sie wiele jego cech, ale jakoś nie potrafie ich wymienić smiley
Goweg-to mój drugi kolega z tej stronki. Rozmawiamy sobie na różne tematy, czasami poważne, a czasem błache. Dzięki takim rozmową polepszył mi sie punkt widzenia na świat xD Po za tym chłopak jest miły, przyjacielski i wesoły. Można powiedzieć, gościu bez skazy

4628638 Wyślij Prywatną Wiadomość
~bembi
Użytkownik

Ostrzeżeń:2
Dodane dnia 31-05-2007 16:37
Yy ja ta stronke odkrylem przez przypadek. Zaczelem pisac i nagle mi sie spodobala a wiec dostalem 1 ostrzenie od Gowega smiley
Goweg- fajny kumpel(jesli moge ja go tak nazwac) wytlumaczyl mi o co chodzi itp, pomoglem mu i zaczelismy gadac wiec jest spoko gosciu

Druga osoba to Zidan10- nie znam go, ale po harakterze pisma jest pewnie spoko, mam za zadanie go wyprzedzic w punktach i w postach smiley nie wiem czemu tak mi sie nasunelo

A reszta osob ?? moze byc smiley

xxx xxxx xxx xxx Wyślij Prywatną Wiadomość
~orec16
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 04-06-2007 18:29
Szczerze nie znam was wszystkich ale poznałem #gowegetassj5.Wydaje mi się że to w deche gość:)

DBZ RULEZ!
7497534 Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Moja skromna opinia
~modest123
Moderator

Dodane dnia 09-07-2007 03:23
Na początek Mroo:
Nasz Darth Admin wcale nie jest taki Darth :P przynajmniej w porównaniu z...sami wiecie kim. Mroo poznałem, choć nie zbyt dobrze, jeszcze za czasów DB FULL, nieistniejącej już stronki o znanej nam skądinąd tematyce :] Mi jako pierwszemu chyba pokazał swą nową stronkę która wyrosła do tego co dziś widzicie smiley Generalnie rzecz ujmując chłopak czasem się przydaje ale tylko czasem ( ;) ) gdy trzeba coś posprzątać ewentualnie napisać njusika i takie tam popierdołki. Co tu dużo pisać jest jedną z osób która buduje klimat naszej stronki ;] i za to jesteśmy mu wdzięczni c'nie? No jasne że tak :)

Teraz goweg:
Na początku, zaraz po rejestracji, taki mały spamer-psotnik ;) Normalnie jak dziecko neo się zachowywałeś :P nununu dzidzia be! :P Ale po "którymśtam" warnie się opamiętał i zaczął rozkręcać się na forum. Co z niego wyrosło możecie obserwować niemal bez przerwy ;) Pomocny stworek z niego :) Zawsze coś skrobnie na forum czy zada jakąś zagadkę. Dla odmiany czasem także wstawi parę warnów po uprzednim dostaniu cynku ode mnie komu i za co A co! Jak się ma znajomości we władzy to można ;) Szukacie kogoś naprawdę pozytywnie poyebanego? Uderzajce do gowega! smiley ;)

No i pora na gwóźdź programu...<fanfary+werble>....tadam!
Mejdej
Sam nie wiem od czego zacząć....
Może od początku? Taaa... Dobry pomyślunek. Dołączył do nas w momencie gdy mnie zaczęło się sypać z leksza życie :/ (szczerze dzięki za wsparcie w tamtym czasie). Wtedy preferowaliśmy dość podobny styl. Głupi lub czysto spamerski topic? Najpierw usunąć potem zadawać pytania. Że tak powiem to była jedynie cisza przed burzą... Nie mam pojęcia co Ci się stało. Chomik zdechł? Dziewczyna rzuciła? Zresztą... Według mnie leczenie własnego kompleksu niższości w wieku 19 lat na forum którego średnia wieku użytkowników oscyluje w granicach 12-14 lat jest co najmniej...żałosne. Na mieście też bijesz dzieci żeby pokazać kumplom jaki to jesteś kuuuuul i madafaka? I w ogóle po co te twoje napinki wszystkie?? Do niedawna starałem się podchodzić z przymrużeniem oka ale jednak zauważyłem że ty traktujesz to poważnie. I co chciałeś pokazać swoim postem w tym topicu? Jaki ty jesteś wielce mega niezależny? I po co to całe kłapanie że ty masz obowiązki i nie masz czasu codziennie siedzieć na stronce bo nie masz 13 lat. Myślisz że jeśli jesteś adminem to jesteś bogiem, ponad wszystkimi i wszystkim? Odnoszę wrażenie że tak, a wbrew pozorom jest tu jeszcze Mroo czy choćby goweg.

Co do tych warnów które mi wlepiłeś. Ulżyło Ci? Nie ma to jak nadużywać władzy do własnych celów c'nie? Przeczesałem cały topic z regulaminem i nie znalazłem ani słowa o nakazie czytania własnych sygnatur. Tak więc to:
mayday napisał/a:
Modest wiesz co to opcja edit? Sam masz tak twórczy podpis:
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese

Za brak czytania własnego podpisu warn...bla bla

możesz sobie za przeproszeniem o kant du.py rozbić... Jeśli masz do mnie jakieś zastrzeżenia to możesz uderzać śmiało na gg, mam podane na profilu. Ewentualnie jest ten temat. Chyba po to został on stworzony.
W sumie nawet mi Ciebie trochę żal... I szczerze mnie wali czy dasz mi za to warna/bana czy od razu blokadę IP?

PS: Jeśli Tobie ulży to śmiało możesz nawet skasować moje konto. Jedyną osobą którą respektuję na tym forum jest Mroovster i tylko on jest w stanie mnie nakłonić do skasowania tego posta, a tak długo jak będziesz to robił Ty tak długo będę to wklejał ponownie chyba że mnie nagrodzisz wcześniej wspomnianym banem or samfing. I szczerze koło |-|uja mi lata reszta.
Rzekłem.

Dobranoc.

Za rzadki jesteś żebym Ci banował konto.. - dop may'

Oto mroovster!

!CENSORED!

SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES

MÓJ IDOL

Edytowane przez ~mayday dnia 16-07-2007 21:33
Wyślij Prywatną Wiadomość
~mima
Użytkownik

Dodane dnia 18-07-2007 12:13
Jestem tu od niedawna, ale bardzo mi się podoba ta strona, bo forum jest bardzo rozwinięte. Wypowiedzi userów są długie i wyczerpujące.
Na waszym chacie poznałam Mroovster'a. Spoko z niego gość ;) Można się z nim dogadać. Widzę, że długie posty pisze modest i zidan10 (brawa dla nich :smile2::)) i wydać, że się angażują. Sorry, za ten krótki post, ale nie mam już nic więcej do powiedzenia, bo nie znam tu jeszcze na pewno wieeeeeelu fajnych osób ;)

Aaaa... i jeszcze powiem Wam co najbardziej mnie wkurza: ORTOGRAFIA, ale na tej stronie nie ma aż tak rażących błędów, co mnie cieszy

EDIT//
Wiesz co, Modest? Jesteś bardzo niemiły... Ale jak chcesz to mogę spamować, jak lubisz na to patrzeć. A co do tych długich i wyczerpujących wypowiedzi to miałam Ciebie na myśli. Super zniechęcasz userów. Ja spadam stąd.

A co takiego godnego braw jest w długich postach, jeżeli są w nich wielkie błędy stylistyczne, ort, czy są trochę nie na temat.... żal... tylko polemizuje... - Gowegetassj5

"On gdzieś jest, mój brat, obiecałem sobie, że nie umrę dopóki go nie zabije..."

Edytowane przez #Goweg dnia 21-07-2007 11:17
~modest123
Moderator

Dodane dnia 18-07-2007 14:53
Wypowiedzi userów są długie i wyczerpujące.

rodzyn w ]-[uj.
Idę poszukać tych długich i wyczerpujących postów.

PS: moje zdanie o mima jest takie iż pospieszyła się z tym postem. Życzę powodzenia (taaaa...) w pisaniu na forum ;f miejmy nadzieję że nie będziesz następnym spamerem

EDIT
mima: papaski ;** będę tęsknił, a spamuj do woli najwyżej na ciebie doniosę i będę miał większy fejm u Grupy Trzymającej Władzę

A opcja EDIT to pewnie szanownego pana Modesta nie dotyczy, co??
ostatni raz takie coś widzę

Mckenzi napisał/a:
Goweg - ty jesteś dla mnie potporą(...) która mniała o mnie dobre zdanie

McKenzi'emu polecamy FireFoxa wersję 2 lub wyższą, ewentualnie dobry słownik ortograficzny, przyda sie jako lektura uzupełniająca w szkole, na stronce i ogólnie w życiu.

Moje zdanie o Kenzim jest takie iż gdyby nie jego błędy nawet by był "fporzo". Powiedziałbym nawet że jest zakręcony niczym słoik ogórków kiszonych

smiley

Oto mroovster!

!CENSORED!

MÓJ IDOL

Edytowane przez ^Mroovster dnia 19-07-2007 00:16
~M-Tachi
Użytkownik

Dodane dnia 18-07-2007 21:08
A ja nie będę edytował tamtego posta gdyż by niezbyt estetycznie wyglądało to ciągłe edytowanie . A teraz do tematu :
McKenzi - uważam go za spoko ziomka zawsze jest z nim o czym pogadać (
ale nie tylko z nim ) . Nie wiem co tu o nim jeszcze napisać , ehh wiem już ma wiele fajnych pomysłów wyraża zawsze swoje zadanie i jest ogólnie spoko GIT.

Modest - lubię go ponieważ ... sam nie wiem czemu go lubię może dlatego że jest z nim zawsze świetna zabawa jak loguje się na stronce . I jeszcze cenie go za pomysłowość . Szczególnie za ten pomysł z warzywniakiem

MUMINKI CIĘ ŚLEDZĄ ZABIJĄ I ZJEDZĄ
Turlaj się !!!
"ej, ty, chlopcze z naprzeciwka, cofnij sie do przodu"

Gdy Goku w GT byl pomiedzy 2 swiatami i gral z takim oszustem w gre i padlo pytanie: Kto jezdzi Taksowka za darmo? Songo odpowiedzial: Vegeta

Nappa- jeden nameczanin jest dla nas przeciwnikiem równy komarowi
Piccolo-zachwile się przekonacie ile potrafi komar
175146 Wyślij Prywatną Wiadomość
$misiek21elk
Uploader

Dodane dnia 18-07-2007 23:27
O mnie na szczęście nikt nic nie napisał i tak ma być smiley , cichy nieobecny.
A jestem chyba 2 co chodzi o staż na stronce. A o was mógłbym napisać wiele jak zmienialiście się, można wręcz powiedzieć (uwaga trudne słowo) ewoluowaliście, i chwała wam za to. Jeśli teraz moderatorzy narzekają na Usherów to nie wiedzieli co działo się na samym początku stronki kiedy to nie było dnia bez ostrzegania i grożenia za spam który sie szerzył.
Ale wracając do sedna sprawy forum i stronka zmierzają w dobrym kierunku.
I pamiętajcie że Usherzy świadczą o poziomie stronki, i tak naprawdę od nich zależy jej rozwój.

PS. jest to chyba mój 1 post od bardzo dawna( może nawet z kilka miesięcy, ale temat bardzo (uwaga kolejne trudne słowo) frapujący.

Pozdro all.

" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "

Najlepsze
kodeki
z problemami MU pisac na forum Wyślij Prywatną Wiadomość
~morelowy
Użytkownik

Dodane dnia 30-10-2007 00:16
wiec ja juz tu troche osob poznalem i sa to naprawde spoko koesie i oczywiscie pare dziewczynsmiley ja mysle ze ja jestem najlepszy i wogole ahahaah zart nie naprawde atmosfera na forum jest cudowna to jest najlepsza stronka db jaka znam

Szatan serduszko rulez!!!
7357265 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Keioken
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 30-10-2007 18:28
"CZASEM!" JEDEN Z ADMINÓW SIĘ CIĄGLE CZEPIA ... TO GO RACZEJ PODNIECA ZWRACANIE WSZYSTKIM UWAGI ALE NIE WIEM NIE MIESZAM SIĘ W SZCZEGÓŁY ALE M-Tachi po prostu resperct stary na 2sd jest Mayday dla Ciebię też resperct no i na 3rd ale nie najgorszym GoweG to Oni tu wymiatają :):)

eyh ktoż to jest Tym ADMINEM , co się tak czepia, powiesz nam?
i jak możesz to nie pisz DUZYMI LITERAMI!!

Może ja? - may'

Why don't you Qiuck while you still ambulatory??
What??
Do you enjoy walking??
where you want gone with this??
To give BAN to you of course!!!
...

Edytowane przez ~mayday dnia 07-11-2007 20:59
~modest123
Moderator

Dodane dnia 08-11-2007 17:54
on tu nikogo nie zna więc nie wiem po hui się wpisał

to tajemnica istnienia

wegłuk mię urzytkownik o niku Megatron jest takie że urzytkownik jest wielkim fanem manguf i animuf i zna siem na sajens fikszyn. spoko z niego ziąąmal !!1!!11oneoneelevenaście!11!!!!

Oto mroovster!

!CENSORED!

MÓJ IDOL
~Pavlo84
Użytkownik

Dodane dnia 31-12-2007 22:22
Dawno mnie tu nie było ale powiem tak pierwsze co mi się tu rzuciło w oczy to wygląd strony według mnie zdecydowanie lepszy od poprzedniego :yes: Chyba przybyło artykułów no chyba że mi się zdaje wiecie długa nieobecność robi swoje ale według mnie to dobrze że ich przybyło :yes: Na pewno wiem że przybyło emot moim zdaniem są one bardzo ciekawe :yes: Co do forumowiczów to nie wypowiem się bo nie znam tu nikogo albo po prostu nie pamiętam.
#Guzo
Admin

Dodane dnia 02-01-2008 14:24
DBMW...Odległe czasy, a jednak na tyle bliskie. Poznałem, tu Gowega i Mayday'a, to dwie główne postacie, które rzucają mi się w oczy. Mroov'a<Nie wymieniam, z powodu, iż znam go, ze strony DB4ever> Co się tyczy użytkowników, fakt gwałtownie wzrósł poziom na forum, w stosunku do innych stron, rzeczywiście, zbyt wiele spamu nie ma. Forumowicze..Znam ich trochę z AA-Taka Animowa wspólnota, raz tu, raz tam..Może, w późniejszym okresie uda mi się poznać ich bliżej.

The shadows backend but light is my strange
2783776 Wyślij Prywatną Wiadomość
~modest123
Moderator

Dodane dnia 04-01-2008 18:02
No to moim zdaniem to Guzo jest fpyte

dał mi bana na anime army czy coś takiego (tam gdzie kenzi coś tam adminował)

jego posty w dziale filozofia pozwalają mi stwierdzić iż nie jest dysmózgiem.

BA! posunąłbym się do karkołomnego stwierdzenia że jest inteligentny

ogólnie fpyte user

więcej takich c'nie?

Oto mroovster!

!CENSORED!

MÓJ IDOL
Skocz do Forum:
stopka1
Unikalnych wizyt: 599286
liczone od dnia: sierpień 08 2006