Autor |
Wpłaty na server |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 14-01-2007 20:01 |
|
|
A więc jak to napisałem w newsie w tym temacie będą podane informcje dotyczące wpłat na server
Oczywiście każda wpłata będzie odpowiednio nagrodzona, czy to kolorkiem, punktami, rangą. I wpisem w dziale Podziękowania, który stworze zaraz po pierwszej wpłacie, jeżeli takowa będzie
Kwota jaką wpłacicie, jest dowolna, a nagroda będzie adekwatna do wpłaconej kwoty
Nazwa odbiorcy
Marta Piątek*
*konto jest na moja mame
jescze swojego nie zdazylem zalozyc,bo jak na razie to nie ma po co
Numer rachunku odbiorcy:
33 1020 4287 0000 2302 0034 2949
PKOBP Oddział 1 w Jarosławiu ul.Jana Pawła II 8, 37-500 Jarosław
nazwa zleceniodawcy
Wpisujecie swoje dane
tytuł
tutaj wpisujemy swój nick + wpłata na server
np. Mroovster - wpłata na server
Edytowane przez ^Mroovster dnia 16-01-2007 14:46 |
|
Autor |
RE: Wpłaty na server |
~modest123 Użytkownik
|
Dodane dnia 14-01-2007 23:21 |
|
|
Ej Mroovczan ;) jak znajde te papiery to cosik wplace a co ;) tylko musisz mi przypomniec :]
Oto mroovster!
!CENSORED!
SUBJECTED IMAGE MAY BE NOT SUITABLE FOR SOME AGES
MÓJ IDOL |
|
Autor |
~morelowy Użytkownik
|
Dodane dnia 15-01-2007 11:12 |
|
|
tej oile sie nie myle to musi jeszcze byc nazwa i adres banku na ktory wplacamy:/ podaj :P aha ja juz pisze ze wplacam :P |
|
Autor |
~Lajzmen Użytkownik
|
Dodane dnia 15-01-2007 13:52 |
|
|
moze jakis licznik by sie przydal potem ile jest wplacone albo coisk w tym stylu...
|
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 15-01-2007 14:33 |
|
|
ja moge wpłacić tak z 10 zł. mógł bym wysłać pocztą?? jak tak to napisz namiary na skrzynke pocztowa to wyśle jak nie to napisz że nie OK

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~mayday Moderator
|
Dodane dnia 15-01-2007 15:34 |
|
|
Wrzucić, zawszę coś mogę. Jednak dopiero w lutym. Teraz jestem ojechany po sylwestrze i prezentach.
25 zł wystarczy?:)
Pzdr.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
|
|
Autor |
~grzeniu Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 15-01-2007 19:51 |
|
|
No ja tez jestem spłukany ... kasa bedzie gdzies w lutym wiec postaram sie cos wplacic
 |
|
Autor |
~kaczor Użytkownik
Ostrzeżeń:1
|
Dodane dnia 16-01-2007 01:29 |
|
|
mroov wez mi przeslij napriva swoj adres plz ba siedze w anglii i jak stane juz tu na nogi wysle ci ze 100 funtow to zaplacisz z gory za jakis czas obiecuje. bo latwiej mi wyslac na odbiorce niz na konto ( mniejsze oplaty za przelew |
|
Autor |
~Wariat Użytkownik
|
Dodane dnia 26-01-2007 10:18 |
|
|
Hehehe Mroov napisz Cennik ile kasy za ile pkt to pomyślimy , jak już bym miał wysyłać to ze 25zł , ale jak bedzie kasa i jeszcze musze pomyśleć
 |
|
Autor |
~pucek365 Użytkownik
Ostrzeżeń:3
|
Dodane dnia 24-03-2007 20:51 |
|
|
Ja jak bede cos mial to wplace ale narazie jestem splukany total moze po urodzinach

Kakarotto...!
I won't let you! |
|