Autor |
Wasze ulubione postacie w Bleach |
~nazer Użytkownik
|
Dodane dnia 24-03-2008 18:36 |
|
|
Tutaj możecie wypisac swoje ulubione postacie z bleach.
Moje to: Ichigo, Hitsugaya, Byakuya, Uluqiorra i Yoruichi. |
|
Autor |
RE: Wasze ulubione postacie w Bleach |
^Mroovster Adminetrator Penetrator
|
Dodane dnia 24-03-2008 19:20 |
|
|
No to moja de best aj love postać to jest Orihme Inoue za to że natura ją szczodrze obdarzyła atrybutami kobiecości. No i jeszcze Matsumoto Rangiku też z tego samego powodu 
A no i jeszcze Yourichi bo mi w teście wyszło że idealną żoną by dla mnie była 
A co do ulubionych ziomkóf z blicza, pierwszy zdecydowanie będzie
Ulquiorra. Dlaczego ? - po pierwsze graficznie jakoś go tak względnie zrobili ,opanowany , pewny siebie , tak mu jakoś dobrze patrzy z oczu, , po za tym jego współczynnik kul bycia jest z tych wszystkich największy, no ewentualnie jeszcze Grimmjow , mój drugi fejwrit, ma do niego podobny

|
|
Autor |
~olex Użytkownik
|
Dodane dnia 25-03-2008 13:15 |
|
|
Mroovster napisał:
Ulquiorra. Dlaczego ? - po pierwsze graficznie jakoś go tak względnie zrobili ,opanowany , pewny siebie , tak mu jakoś dobrze patrzy z oczu, , po za tym jego współczynnik kul bycia jest z tych wszystkich największy,
oł jee Ulquś <3
Wszystkie cechy, które Mroovster wymienił + to , że jest taki bezwzględny, beztroski , zimny , szatański, bezbożny, wyrachowany (etc.) xD Uwielbiam go xDD
Yoruichi - uwielbiam tą babkę, jest ładna, inteligentna, odważna, ma swój charakter i potrafi pokazać pazurek xD
Byakuya jest taki zimny i dumny *-* na dodatek przystojny, małomówny, tajemniczy, wielbię <3
Kon oł jee,, wprowadza tyle humoru xD Lubię go za jego głupotę xD
Kisuke Urahara omg xD jego spojrzenie spod kapelutka *-*
uwielbiam kolesia xD
poza tym wielbię Hitsugayę Toushiro i wiele innych xD
uff sie rozpisałam xD Mimo iż, tak dużo wymieniłam postaci najbardziej wielbię Ulquiorrę xD
|
|
Autor |
$Kurea Uploader
|
Dodane dnia 25-03-2008 20:46 |
|
|
poza tym wielbię Hitsugayę Toushiro
O, to to. Nie wiedziałam jak się to pisze, więc pozwoliłam sobie użyczyć. Rukia też może być, więcej grzechów nie pamiętam. Chyba, że Hollow Ichigo się liczy. <;
Ogarnął mnie smutek przed daleką drogą. Prawda, messer, że taki smutek jest czymś naturalnym, nawet wtedy, kiedy człowiek wie, że u kresu tej drogi czeka go szczęście? |
|
Autor |
~Alchemik Użytkownik
|
Dodane dnia 26-03-2008 10:51 |
|
|
Najbardziej lubię chyba Byakuya Kuchiki. Taki trochę dziwny jest.
Nie zapominając o Orihime Inoue, Mroovster dobrze określił że natura jej nie żałowała i ją szczodrze obdarzyła . Koleżanka Orihime, Tatsuki też niczego sobie XD twarda laska. |
|
Autor |
#Goweg Admin
|
Dodane dnia 28-03-2008 15:50 |
|
|
No ooe is match for Ichimaru Gin ! ! !
jedyna warta uwagi postać w tym całym rozchwytywanym przez napalone nastolatki animcu.
jest interesujący, wiele w Sobie kryje, nie jesteśmy nawet w stanie stwierdzić z kim on tak na prawdę jest... bo ja mam wrażenie, ze jest tylko z Sobą. Nie widzę w nim złego bohatera... prędzej już bohatera tragicznego, bądź po prostu patrzącego na ten świat realistycznie. nie jest prostoliniowy, jedyna postać, którą mógłbym utożsamić z prawdziwą postacią. Jestem w stanie dostrzec płynące z niego wielobarwne emocje : )
następny jest Aizen. na reszcie jakiś negatyw nie dysponujący tylko 'gópią' siłą, ale też inteligencja, tajemnicą i z pewnością ogromną wiedzą.
Od razu widać, że za jego plecami kryje się wielkie Mystery Materpiece.
Dodam jeszcze, że w cale nie jest tak, ze pociągają mnie młoczne chłalaktery, tylko ino ... tak wyszło, że reszta się z nimi nie równa 

I Have Had Dreams That No One Else Could Have, I Have Thrown Away Everything That I Don't Need... Those Feeling i Can not Rid Remain In My Heart(s)... I still Have a Soul That Yearns for More... Love, Lies, Fear, people Pretension, Grief - I'm not so Weak...I'am Lost in Negative's ...I'm Trickster That Doesn't know Loneliness
"Ciało Rzucone na łóże traci na oporze" |
|
Autor |
~videl14 Użytkownik
|
Dodane dnia 09-04-2008 18:04 |
|
|
Moje ulubione postacie to:
Zaraki Kenpachi - spoko się bije, zarąbista siła
Kon - dzięki niemu anime nabrało kolorków ^^
Yoruichi - nieźle się bije, jest odważna, przebojowa :PP
Shunsui - dobijający kobieciarz, ale ja go lubię.
No i Yachiru ta dziewczynka jest po prostu cudowna ^^
Edytowane przez ~videl14 dnia 29-04-2008 22:03 |
|
|