Wiem że na razie to wczesna faza rozwoju stronki ale wg. mnie lepiej by ona wyglądała w jakimś jaśniejszym kolorze... Nie będe nic narzucał bo to nie jestem Adminem ale w końcu to dział propzycje więc...
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
Okidoki , teraz jak cos piesze to wiekszymi literkami, a na forum to zdaje mi sie ze takie jakie sa sa dokonałe
Jak by byly wieksze , to mysle ze zrobilo by sie to mniej niz wiecej czytelne, i estetycznie gozej by wyglądało
Takie jest moje skromne niepodwazalne zdanie
mi sie wydaje ze literki sa dobre ale za to mozna by bylo troszke rozbudowac info poniewaz troche malo informacji o db sie w nim znajduje:/ ale ogulnie to jest si
przydoło by się powiekszyć dział info np aury,zgony,bebi,wynalazki.itp
Wiecie że jest szkoła itd... staramy się jak możemy.. ale nie da się wszystkiego zrobić naraz ... troszke cierpliwości Obiecuje wam że wszystko będzie.. ale musicie poczekać
Vódko..pozwól żyć.. bo bez ciebie .. niema mnie.. ty zamiatasz ciągle mnie... Pozwól żyć xD
ja mam taki pomysł żeby zrobić w dziale bohaterowie dbz coś w stylu rozbudowanego drzewa genealogicznego z obrazkami i opisami. ja bym sie za to wzioł jak bym wiedział jak lub zrobić z tego całkiem nowy dział
Badrock ma racje przydal by sie lepszy downland z tymi tapetkami i innymi rzeczami a takze jakies info o wynalazkach itp ale to juz wy bedziecie lepiej wiedziec czy to zrobic czy nie
Jak każde forum tak i to roskręca sie z czasem ;], forum narazie istnieje dość krótko więc niema co sie żalić na info i download, trzeba poprostu poczekac.
hmm, jeśli nie podoba się wam lay(skórka), w Profilu możecie sobie zmienić na inną, ja używam Z-Black(chociaż ma wiele błedów, jeden z pierwszych). Każdy znajdzie coś dla siebie.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
moze dodac do dzialu multi teledyski? mogliby je robic nawet uzytkownicy. a i mozna by bylo dodac kilka artykulow w dziale postacie bo nie ma ich tam za wiele.