Na kuli ziemskiej?? czyli nie ważne w jakich czasach, a słyszał ktos takie nazwisko jak Chilavert, chyba nie musze więcej nic pisać(bramkarz strzelający braki, a do tego niesamowicie broniący)
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Moim zdaniem to Buffon. Lubię go za to, że na Word Cup 2006 dobrze bronił i dzieki niemu Włosi wygrali . Byłem wtedy we Włoszech na Świętach u matki i, ale się cieszyli... całą noc nieprzespałem . Oprócz jego lubię także Jerzego Dudka, ponieważ umie nieżle bronić no i się wykazał się na Klubowych Mistrzostwach Świata. Dzięki niemu, wtedy F.C. Liverpool zajoł pierwsze miejsce .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Hmm nie wiem kto moze byc najlepszym ... zaden bramkaz niema stalej formy w kazdym sezonie praktycznie jest ktos inny najlepszym bramkarzem wiec niewiem
najlepszym bramkarzem jest Sebastian Szymański z Górnika Polkowice nie no żartój oczywiście że Boruc i oczywiście Dudek za finał ligi mistrzów to to byłmecz dopiero
lubie polskich bramkarzy takich jak dudek ktory zaslyna w Liverpoorze, Boruc ktory jescze nie wstanie a juz sie zuca do pilki i Buffon ktoremu nieodwala kasa gra dla przyjemnosci