Tak ogólnie to nie lubię techno ponieważ uważam że ta muzyka nic nie daje, nic nowego nie wprowadza do życi, choć czasem lubięsobie posłuchać, tak, dla rozlużnienia
Metal jest świetny ale nie w każdym wydaniu, jak już ktoś wcześniej wspomniał black i death to specyficzne, że tak powiem - odłamy. I choć są ludzie, którzy lubią, no niestety muszę tak to ująć - darcie mordy to ja jednakże za tym nie przepadam (choć jest kilka kawałków które naprawdę lubię - takie oddstępstwo od reguły).
Ja osobiście nie przepadam za rapem, generalnie po prostu jakoś ten typ muzyki do mnie nie trafia, aczkolwiek jak wyżej - są niektóre piosneki, które jakoś inaczej na mnie oddziałują i lubię sobie ich posłuchać ;]
Metal...Disco Polo....rock....to muzyka ktora jest beznadziejna nienawidze takiej muzy... a tak na marginesie to nierozumiem dlaczego niektozy z was nie lubia techna przeciez to jest najlepsze no i oczywiscie czarny Rap....
ja sie musze poprawić bo jednak rock niejest aż tak zły i musze przyznać że czasami słucham ale poprostu są utwory które mnie strasznie odpychają
a Techno jest the best