Praktycznie słucham go codziennie jakoś nie moge się bez muzyki obejść ;]
A co do zespołów to, no cóż jest tego troche np.
Kazik (tym samym Kult i KNŻ), Guns n'Roses, Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors, Deep Purple, The Offspring (z tym że to nie do końca jest rock) no a poza tym jeszcze Guano Apes, Coma... kurcze, można wymieniać godzinami ;]
Autor
RE: kto z was lubi słuchac rocka niech sie tu wpisze ;]
Siwaa napisał/a:
Kazik (tym samym Kult i KNŻ), Guns n'Roses, Queen, Pink Floyd, Led Zeppelin, The Doors, Deep Purple, The Offspring (z tym że to nie do końca jest rock) no a poza tym jeszcze Guano Apes, Coma... kurcze, można wymieniać godzinami ;]
Prawie wszystkie zespoly to klasyka i standart dla kazdego milosnika "prawdziwego" rocka
Autor
Siwaa napisał/a:
Prawie wszystkie zespoly to klasyka i standart dla kazdego milosnika "prawdziwego" rocka
Jasne, ża klasyka. Obecnie ciężko znaleźć zespół rockowy, który naprawdę może zadziwić oryginalnością.
LoL. tak czytam wasze wypowiedzi, które nota bene składają się góra z jednego stwierdzenia, bo nie można to nazwać zdaniem i się zastanawiam, czy macie w ogóle pojęcie co to jest muzyka rockowa.
Śmiem twierdzić, że większość z Was, która tak na rock naskakuje nieświadomie codziennie go słucha - nawet o tym nie wiedząć - ale whatever. ;]
Trudno sie z Siwaa nie zgodzic ja sobie lubie od czasu do czasu rocka posłuchac(Siwaa słuchałas kiedyś japońskiego rocka? )Szczególnie Deep Purple i Dire straits ale tak na codzień to raczej słucham Japońskiej muzyki POP
Mou dare ni mo tomerarenaku natte'ku
Autor
panzerPL napisał/a:
Trudno sie z Siwaa nie zgodzic ja sobie lubie od czasu do czasu rocka posłuchac(Siwaa słuchałas kiedyś japońskiego rocka? )Szczególnie Deep Purple i Dire straits ale tak na codzień to raczej słucham Japońskiej muzyki POP
Jasne, że słuchałam. I nawet nadal słucham I J-POP i J-ROCK
Aikawa Nanase, Luna Sea, Glay, X-Japan etc (:
Autor
W zasadzie to bardziej wole Techno, ale i rockiem też nie pogardzę
Szczególnie jak sie jakiś dobry kawałek nawinie
Z ulubionych rockerów[ o iler to są rockersi] , to mam w zasadzie tylklo jednogo - Rammstein, i mimo że są to stare szwabasy, to i tak goście rządzą
Jeszcze czasem mogę posłuchać The Offspring, SOD, LP,Green Day
Autor
Em.... Z tego co mi wiadomo to wiekszosc kawalkow LP to Numetal.
Moge sie mylic ale tak mi sie wydaje. Ale mozna to pod Rock podciagnac wiec ja tez typuje LP
Autor
Ja kocham rock xD ! to całe moje życie xD
KOcham nirvanę, marylina mansona, linkin park, green day, my chemical romance, Cradle of filth, queen, pink floyd też naweet , lostprophets, metallica , farben lehre i takie tam różne Czasem jak mi coś odwali to lubie sobie posłuchać Jay'a -z xD i Fort Minor xD
Autor
mi najbardziej do gustu przypadal nirvana, fajnie jest czasem wzucic jakies mocniejsze gitarowe brzmienie ktore juz podchodzi pod metal np SOAD ma juz niektore kawalki fajne