nie mam nic di ich muzy bo słucham imagination explosion i jeszcze coś tam ale denerwuje mnie ich sposób bycia bo przypominają mi 2 pedałów worzących się BMW i chwalących się nią w ich teledyskach są za to fajne dupy
Moją ulubioną piosenka z ich wykonania jest jak większość nas Explosion. Jest już dosyć stara, ale nadal mi się podoba. Lecz za ich teledyskami to trochę nieprzepadam, a raczej jak szpanują swoją BMW itp. Na pierwszy rzut oka w tych teledyskach jak są w bmw przypominają mi dwóch kochających się pedałków szukających nowych przygód . Co prawda na teledyskach niektóre dupy są niezłe, lecz wiele z nich to troche takie kaleki jak dla mnie, a szczególnie ta z rzuca pomarańczą w teledysku Imagination, to jest pod koniec piosenki. mogli by to wyciąć, bo jak to ona rzuca to teledysk traci cały urok . A zręsztą co ja będe szukał dziury w całym, przecierz dziewczyny zawsze niesą tak wysportowane jak chłopaki...
W końcu mają prawie o połowe mniej mięsci, dlatego są bardziej wyginam ciało śmiało .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Heh
Jak dla mnie to są śmieszni, albo może inaczej ten ktoś kto zajmuję się produkcją ich teledysków jest noobiesem
Jeszcze na początku jak oglądnąłem pierwszy ich teledysk to sie usmiałem co nie miara, ale później jak się już zastanowiłem to stwierdziłem że to jest po prostu żałosne Nie wiem czy to oni są tacy wymyślni, czy to ich manager im taką reklamę zgotował, przez te swoje teledyski dużo stracili w oczach swoich fanów
Co do muzyki ich - explosion swojego czasu nawet mi sie podobało , chwile tego słuchałem a tak po za tym to oprócz raczej słabego imgination to innej ich muzy nie znam , no chociaż ostatnio słuchałem kilka razy eksa club rmx night czy jakoś tak i kawałki które tam leciały były dosyć fajne.
Tak że w sumie to sam nie wiem co o nich myśleć
Bilans wychodzi na 0
Lubię ich piosenki - Imagination, Vistory jest swietne, ale troche ich za duzo juz slyszalem i np. takie Explosion sie przejadlo juz
P.S. Slyszalem ze Kalwi i Remi maja romans
Ja tam za nimi nie przepadam.
Te ich "Explosion" czy "Imagination" to nie jest aż takie fajne.
Może na początku troche podobało mi sie "Explosion", ale jak zobaczyłam do tego teledysk to aż z krzesła spadłam xD Nie wiedziałam czy mam sie śmiać czy płakać xD
Ich muza to takie łubu dubu ...
Heh... xD