podzielcie sie swoimi opiniami na ten temat chetnie poczytam jezeli ktos z was slyszal juz ten zespol to niech napisze czy mu sie podoba
#mayday - mam ich wszystkie albumy sa nawet niezłe ale najlepszy to chyba The Sickness
Tak praktycznie to go wogóle nieznam. Przy oglądaniu teledysków związanych z DragonBall widziałem kilka razy jak ich muzyka była podkładem w tych filmikach. Ogólnie była fajna, ale ja tam wole jak Db jest z jakiąś muzą taką jak Linkink Park lub coś w tym stylu . No czasami też bardzo mi się podobają teledyski z taką muzą spokojna , ale tu nie mowa o teledyskach, więc już kończe .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Cóż zespół gra dość dobrą muzykę. Lubię ostre brzmienia więc, wiele ich kawałków przypadło mi do gustu. Grają już dość długo, bo przecież, od 1996. Pamiętam, też, że mieli problemy z wokalistami.. Ktoś odchodził, znowu ktoś przychodził, aż wreszcie zawitał w zespole, David Draiman.
Mam ich płytę The Sickness z 2000 roku.. To był chyba ich przełom..
Pzdr.
Ps. Wariat, to jak ich w ogóle nie znasz, to lepiej by było gdybyś się nie odzywał w wątku, o którym nie masz zielonego pojęcia...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Disturbed jest to jeden z moich ulubionych zespołów[niestety nie znam jego perypatiów tak jak mayday], lubue ten charakterystyczny ochrypiały głos wokalisty i często pojawiające sie"ha ha!" na początku piosenek, jeśli miałbym wybierać którą z ich płyt i piosenek lubie najbardziej to chyba chya byłaby to "Ten Tousand Fists" a piosenka "Son of a Plunder" ale ogólem na tej płycie jest dużo bardzo ciekawych kawałków a z tego co kojaże "Belive" jest starsze od "Sukcness" a jest od tej drugiej o wiele lepsze więc nie zgadzam sie z maydayem co do tego "przełomu". [ale cóż każdy może mieć swoje zdanie]