Ja Ich troje słuchałem kiedy miałem 10 lat i mi się podobał
Niedawno lubiałem ich czasem posłuchać ale teraz Wiśniewski się sprzedał Samy Swoim i stracił w moich oczach zbyt wiele abym się o nim dobrze wypowiadał
Ale jednak go rozumiem, każdy chce zarobić parę złotówek więcej
Wiśnieski wygląda jak "Idź z tąd i niewracaj". Jego muzyka o ile można to tak nazwać nigdy mi się niepodobała i raczej niebędzie mi się podobać, chyba że przejde przez jakiś wypadek co mi na rozum źle podziała. Jak na niego patrzę to pierwsze moje skojarzenia dotyczą pedała , ah te jego kolorowe włosy. Krótką mówiąc jest śmieciem, nieobrarzając śmiecia .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Ten zespol nigdy mnie nie fascynowal moim zdaniem sie rozpadl na dobre moze i kiedys miali tam fajne jakiechs kawalki ale teraz to juz jest koniec. a pozatym te wybryki Wisniewskiego szkoda mowic zespol sie rozpadl...
Wszyscy teraz jedziecie ten "fascynujący" zespół. A kilka lat temu, pytaliście się rodziców kiedy na jakimś programie wystąpią lub oczekiwaliście w radiu na piosenkę. Tak się zawsze mówi, żeby nie zrobić z sibie jakiegoś lamera. Ja "Ich Troje" nie słuchałem, gdyż nie przepadam, za tego typu muzyką. Nigdy jednak nie uważałem ich za jakiś frajerów, lamerów i innych epitetów określających - nie podobają mi się i tyle!
Dlaczego się rozpadł? Ich światłość minęła. Jest wiele zespołów którym na początku mówiono o wielkiej "karierze" a z biegiem czasu rozpadały się - Ich Troje jest tego doskonałym przykładem.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein