gość jest swietny, jaki polew
ale z drugiej strony to mi sie gość podoba, szczery jest, głupi, ale mówi o tym co go boli, o ogólnych problemach społeczeństwa, Widać że go to interesuje, i chce coś zrobić, ale z taką inteligencja to może co najwyżej robić za słup graniczy
Zgadzam sie Człowiek nienadaje się na polityka... podobno skończył szkołe coś tam z mechaniką samochodową moim zdaniem jego inteligencja jest na poziomie ledwo mechanika... jak oglądałem ten filmik 1 raz piłem przy tym cole i jak zaczoł mówić o tym ze cos tam wyprowadzi policje na ulice to wyplułem wszytsko na ściane^^^ nie mogłem się powstrzymać
koleś jest naprawde niezły ja po takich filmikach to bym sie ze wstydu spalił ale jednak chociaz prawde mówi niestety nie mam linku ale on ma jeden filmik co podobno bandyci mu mame napadli
a mi go troche szkoda oki jest to jedwabiscie smieszne ale nie wiem czy wiecie ze byl to wlasciwie pomysl paru studentow, a kolo nakladl sobie do glowy ze zostanie prezydentem
Jak się nie zna na polityce to lepiej się do niej nie pchać chciaż jak spojrzeć na takich ludzi jak Roman Giertych to warto się zastanowić czy to cyrk czy sejm
To ziomal zajeb ostatnio wszedzie go puszczają ! Nie widzialem głupszego człowieka no ale facet ma łeb do interesów ! A ta piosenka grupy operacyjnej zajefajna po prostu jest !
No cóż, jeśli da sie śmiać z kogoś takiego jak Kononowicz to raczej gorzkim śmiechem. Mnie osobiście zastanawia poczytalność tego człowieka widzącego że wszyscy ludzie śmieją mu sie w twarz, jest bardzo zadowolony, po drugie nie boicie sie, że w świecie obecnej polityki, ludzie szukającubuntu przeciw wszystkiemu przeciw wyborom w których nie będzie widać perspektówy na lepsze jutro, będą specjalnie na przekór wszystkiemu glosować na Kononowicza? zalązek takiej sytuacji był już w warsiawie [Gamonie i Krasnoludki]
a teraz dwie luźniej, mój ulubiony cytat:
"ja [gdzies tam] dróg naprawiać nie będe ale k***twu i pijactwu mówie NIE!"
a btw mój brat pokazał mi starą mapkr mojego miasta na którym była uluca Kononowicza
Nie no gostek wymiata. Ma taki wielki zasób słów, że krew mnie zalewa. Gdzie się on chował . Ale na serio ziomek ma fajne teksty . Co prawda niema tam się tak bardzo z czego śmiać, ale z jego samej głupoty można się nieźle uśmiać. Ale w rzeczywistości niewiem czy bym sam lepiej wystąpił, bo by mi słów zabrakło, ponieważ bym miał niezłą treme. Lecz już na drugiej próbie napewno bym wyszedł very good.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_