Heh. Bez sensu. Nie lubię ich i nie słucham tej muzyki, bo mnie nie rusza, nie kręci, nie ciekawi, nie podoba się etc.
Aczkolwiek śmiać mi się chce z tych, którzy tworzą jakieś anty-klipy, robią z nich za przeproszeniem jakieś dziwki, wypowiadają się na ich temat tylko na podstawie tego co śpiewają. Co one komu zawiniły, nieprawdaż?
Generalnie - nie trudno zrobić gówniany klip teoretycznie prześmiewczy, sztuką jest zrobienie dobrego klipu który byłby satyrą zespołu.
Swoją drogą co komu przeszkadza ich 'śpiewanie' ? Nie lubisz, nie słuchaj. Nie znasz - nie wypowiadaj się.
I nie chodzi tu o to, żeby nie mówić, że się czegoś nie lubi - chodzi o to, żeby nie pisać bzdur o czymś co oceniło się tylko po okładce.
Ja to Blog 27 widziałem na Rl jak były hity na czasie w Płocku Mam ich all autografy ponieważ brałem na przypał od każtego kto tam był hehe , Mandaryna , Velvet, itp
A ogolnie blog 27 mi się nie podoba ponieważ ta ich muzyka jest podobna to Tokio hotel a ich to już wogole nie trawie
No ja tego zespołu też nie lubie dlatego mówie filmik pierwsza klasa ! Niech najpierw dorosno bo teraz tylko se reputacje niszczą ! Takie dwie małe gównary które śpiewają ! Nie wiem kto tego słucha to przecież do bani !
Ja tam nie lubie Blogu 27 . A tego filmiku nawet nie obejrzalem bo domyslam sie co tam bedzie Tego czegos sluchaja tylko osoby ktore nigdy nie slyszaly PRAWDZIWEJ MUZY.
EDIT : Zwracam honor