Która z tych dwóch "bajek" podoba się wam bardziej? Ja osobiście wole Włatców, bo są po polsku, są znacznie śmieszniejszy i występuje tu Czesio Najfajniejszy odcinek to chyba "Pierwsza Komunia" Tylko Czesio umie tak ładnie śpiewać psalmy xD
Hehe tez ogladam Wladce Much wtedy gdy to jest mozliwe zawsze prubuje obejzec jakis odcinek. South Park tez wymiata jest ciekawa i smieszna. Wole dwie bajki ale jak mam wybierac to wole Czesia i Wladce Much
Moim skromnym zdaniem uważam, że Władcy Much są najlepsi i niema na nich mocnych . Codo słowa "bajek" to się nie mogę zgodzić, bo to nie są bajki tylko kreskówki. Bajki to masz o 19.00 na TVP1- wieczorynka . Najlepszy z ekipi Władcy Much jest Czesio . Pół mózgu mu wystaje, śpi w grobie, robi śmieszne rzeczy jak zresztą każdy z ich ekipi i co do tego jest tak głupiutki, że szkoda gadać. Do tego jeszcze jego ten śmieszny głos . Najlepszy odcinek tej kreskówki to "Pierwsza Komunia", ponieważ Czesio śpiewa psalmy .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Uaa no to wiec tego tak
Wybór będzie niesamowicie trudny
z jednej strony south park to klasyk , chociaż nie wszystkie odcinki są świetna, zresztą ja sam oglądałem może ze 4 czy 5, i szczerze mówiąc średnio mi sie podobały
Co do włatcy móch - to robią oni w Polsce rewolucje , nie ma chyba kogoś kto nie znałby czesia , maslany , anusiaka, i koooonieczko
Ja ze swej strony powiem że oglądnąłem już prawie wszystkie "otcinki"
Jest to dokładnie taki typ poczucia humoru jaki ja lubię
moje ulubione hasło " a Tyyyyy jesz kuuuupy kup ...guuuwwwnoojadzie"
Włatcy rzondzom