Jak by ktos nie wiedział to chodzi o tablice z korka gdzie przyczepia sie zdjęcia pinezkami.
Wklejamy tu ciekawe obrazki i filmiki.
Obrazki wklejacie w tagach. [IMG]LINK DO OBRAZKA[/IMG]
Jedna zasada:
Jeśli chcesz skomentować jakiś film/obrazek musisz dodać coś od siebie. Inaczej offtop a za offtopy są warny
I jeszcze jedna zasada ode mnie, zdjęcia można wklejać raz na 5 postów, czyli nie ma takiego czegoś że jest przykładowo 2 osoby, i one jedna na przemian z drugą wrzucają zdjęcia
Oto przykłady:
----------------------------------------------------------------------------------
Fri stajla!
----------------------------------------------------------------------------------
przy tym się pobeczałem ;f
------------------------------------------------------------------------------- Cała prawda o polskich hh-łopcach
--------------------------------------------------------------------------------- Prawie jak nie dla idiotów
;ff poległem
------------------------------------------------------------------------------ ya rly!
-------------------------------------------------------------------------------- który z nich to twój idol???
-------------------------------------------------------------------------------- Zbiór faktów na temat króliczków
I jeszcze jedna zasada ode mnie, zdjęcia można wklejać raz na 5 postów, czyli nie ma takiego czegoś że jest przykładowo 2 osoby, i one jedna na przemian z drugą wrzucają zdjęcia