A więc w tym momencie używam Avasta i uważam, że jest w porządku. Mam go od jakiegoś czasu i niesprawia mi problemów, więc go polecam . Oprócz Avasta używałem też Nortona i też był w porządku, ale mi się już przejadł i spowalniał mi komputer (bo miałem stary) co mnie denerwowało, lecz teraz mam nowy więc był by OK. A tak wogóle teraz mam chęć zmienić program Antywirusowy i posmakować jakiejś nowości tylko niemam jeszcze żadnego pomysłu. Może jak przeczytam wasze posty to znajde jakiegoś fajnego antywirusa i go przetestuje .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
No cóż, osobiście używam Norton Aniwirus 2005, na jego plus moge uznać dobrą czesto aktualizowaną baze danych oraz wysoką skuteczność, co do minusów to niestety, jest on dość RAMo rzerny co spowalnia komputer [oczywiście jeśli ma sie dobry, szybki komputer nie sprawia to problemu] drugi minus to to że jednak czasem po wykryciu wirusu trzeba usuwać go ręcznie w trybie awaryjnym. Mała to fatyga ale jednak zawsze więcej pracy.
~morelowy
"teraz urzywam AVG.Anti-Virus.Professional.7.5 musialem zmienic bo Avast jest do dup....."
ja też używam AVG pro, jest the best of the best
używałem nortona 2005 i niestety dla słabych kompów to nie jest
dobry program antyvirusowy.
kasperskiego też używałem, ale nie jest taki jeszcze zły.
Avasta też miałem, ale żeby coś nim zrobić, to niestety...
pandy nie miałem, to nie wiem
Ja korzystam z Kasperskiego i uważam go za świetnego Anti-vira ;p Chociaż trochę wkurza, bo po 30 dniach od skanowania marudzi, że trzeba znowu skanować A u mnie jest tyle plików do skanowania, że mi to robi ok. 6 godz =] I tak prawie nigdy nic nie znajduje, bo Kaspersky wykrywa od razu
Ja mam NOD32 i to dla mnie bardzo dobry program Anty Wirusowy. Uzywalem kiedys Nortona ale tak mi lagowal przy grach ze sie wkurzylem i zrezygnowalem z niego. No Norton jest bardzo dobry do ochrony to wiem ale z powodu lagow zrezygnowalem i przenioslem sie na NOD32 i to ja polecam.