Wiele osób pobiera odcinki z MU i przeważnie jest to tylko jeden plik jednocześnie, a jak widzicie ja pobieram dwa na raz (w normalny sposó.
Sposób jest prosty, przynajmniej w moim przypadku. Mam radjówkę(łącze), a jak ma się radjówke to dostawca udostepnia serwery proxy które przyspieszają nieco łącze. I tu jest ten sposób owy serwer ma inne IP i ja mam swoje IP. A więc jednoczesnie moge uzywac dwóch. wystarczy ze wejde w ustawienia przegladarki(np Internet Explorer) Narzedzia>Opcje Internetowe>Połaczenia>Ustawienia sieci LAN i tam włącze lub wyłaczę "Uzyj serwera Proxy dla sieci LAN(...)"
Nie wiem czy czasem z każdym srwerem tak się nie da, moze jest jakis spis serwerów przyspieszających łącza itd, kazdy ma inne IP przecież, po podłaczeniu do niego mozna sciagac z jego IP.
Czyli teoretycznie mozna pobierać i 5 plików na raz, ale wiadomo transfer spada, chyba ze ktos ma 1Mb i więcej, to niech kabinuje(opłaca się).
Jest jedno ale, z mojego serwa proxy sciagają inne osoby, więc przewaznie jak przez niego wchodze na MU to mam limit czasowy. Ale chciałem to poruszyć bo moze ktos ma taki serwer ustawiony w przegladarce i ciagle ma limit czaswy chociaż nic nie pobierał od 2-3 dni.
Acha żeby nie było trzeba miec zainstalowanego Megaupload Toolbar na przeglądarce IE, żeby to działało.
Jakies pytania to piszcie. bez spamu prosze.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Ja tez mam jeden sposob.... Ale musicie wgrac FlashGeta i jest to bardzo latwy sposob...mianowicie jak wgracie juz flashgeta to wchodzicie normalnie zeby sciagac DB na MU i wpisujecie ten kod co wam podaja i czekacie 45 s po tym czasie dusicie prawym przyciskiem myszy na ten przycisk "kliknij aby pobrac" i wybieracie "ownload using flashget" i to wszystko....proste prawda....i robicie tak na okraglo nie ma zadnych ograniczen...pozdawiam i zycze owocnego sciagania
Ech noob , przecież morelowy oipisał jak zrobić żeby nie mieć limitów czasowych, czytaj dokładniej i ze zrozumieniem
A co do tego to ja jeszcze podpowiem że limity czasowe można ominąć stosująć jakieś dobre elite proxy
nie masz zadnego linka wklejac do flash geta!!! przeczytaj dokladnie to co napisalem a bedziesz wiedzial jak to zrobic!!!nie bede powtarzal w kolko tego samego
Nie każdemu działa sposób z flashem, mi nie a to wina NATa, mam radjówke w morde, ale radze sobie wasnymi sposobami i jest ok.
Mi sie zdaje że ten sposób z flashem, to działa tak , że nie działa, kiedy sie już ma duzy limit czasowy, np wczoraj mialem cos okolo 500 minut, i robiło mi sie trak samo jak kaminiakowi, tylko zielona strzałka, i nic sie nie pobierało, ale dzisiaj sciagnalem odv, patrze i jest 100 minut, proboje przez flashgeta,i idzie normalnie
cos w tym jest
czasem tak jest ze nie chce sie sciagac np. teraz tak mam ze jeden odc mi sie sciaga a drugi nie chce ale to zalezy chyba od transweru albo juz sam nie wiem ale chyba lepszy ten sposob niz zaden
omijać proxy?? albo jesteś podłączony do niego albo nie, a to zależy juz od ciebie. ale z tym IP nie nie jest do końca tak jak pisałem powyżej, ale działało jakiś czas.
ale na takich jak ja też juz się zabezpieczyli, mam zabroniony dostęp, nic nie moge pobrac z MU (chyba że formata strzele).
Jak ktoś znajdzie jakiś sposób niech naklika tutaj co i jak.
a ja z całkiem innych przyczyn zainstalowałem flashgeta i jak chcem ściągać z MU to zawsze mi sie teraz przez niego włącza i działa jak narazie cvałkiem dobrze