1.Ile kosztuje?
Przez pierwszy tydzień możesz wypróbować Mobilne Gadu-Gadu za darmo! Jeśli zdecydujesz się korzystać z usługi dalej, to za każdy kolejny tydzień opłata wynosi złotówkę (1 zł z VAT).
Tak tak, to jedyny taki komunikator na rynku, w którym nie płacisz dodatkowo za przesyłanie danych (wszystkie opłaty są wliczone w cenę, nie ma żadnych ukrytych kosztów). Z Tak Takiem Gadu - Gadasz tyle, ile chcesz!
Oczywiście mamy ten sam numer GG co na komputerze.
Co wy o tym myślicie??
Czy ktoś z was może już to ma i korzysta z tego??
Jeśli tak, to jak to działa i czy jest tak samo proste w obsłudze jak na komputerze i w ogóle czy się sprawdza w swojej roli??
*tylko proszę bez spamu
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Hehe ja niemam komórki bo sprzedałem niedawno , ale to by było niezłe gg w telefonie . Ktoś miał niezły pomysł na zrobienie tego czegoś dzieki temu Era będzie miała większą popularność , ale nie na długo , bo moge sie załozyć , że ktoś z niej ściągnie , bo to jest pewne , że ktoś zaraz skopiuje pomysł . Hmm myślę , że powinno być tak łatwe w obsłudze jak na komputerze . Ciesze się , że Polska idzie do przodu ze swoimi pomysłami . Teraz tylko musze sobie komórke jakąś gozu [zarąbistą] upatrzyć .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Ja mam for free Znaczy sie nie ma nic za darmo wiec place za GPRS ale to sa takie grosze ze smiech
Ja ktos ma kabel do swego fona to pisac na PW i dam link do strony z
Jadu Gadu (tak to sie nazywa )
EDIT : mayday nie krytykuj bo klientow odstraszasz
Ale masz jak najbardziej racje . Niestety tacy (reszta spoleczenstwa) jestesmy . Jak ty jestes inny to sie tym ciesz . I to NIE miala byc obraza .
Jesli byla to przepraszam .
Cała moja klasa... Eh żal, jakby nikt nie miał internetu w telefonie, wiadomo jest to wielka rzecz, lecz nie przesadzajmy, znowu się zacznie wielka mania gadu-gadu w komórce.. Tak jak było z aparatem cyfrowym.. ogromna akcja promocyjna, wszyscy ludzie podnieceni.. Nie lubię ciągłych zmian, niech technika się rozwija, ale do jakiegoś określonego stopnia, a nie, że komputery z produkcji wycofają, bo telefon komórkowy wszystko ma..
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Napewno tansze i nawet fajne ale ja tam wole sobie zadzwonic czasami wychodzi taniej niz sms a pozatym nielubie pisac bo robie to wolno i mi troche schodzi ale nawet fajny bajer gg w telefonie