HEHE, tak bardzo zainspitował mnie temat o Filmie MK, że postanowilem stworzyc temat o serii gier z o tym tytule ;] możecie pisać to o swoich ulubionych cześciach gry, postaciach, ciosach/kombosach trickach
Ja osobiście za najlepszą cześć gry uważam albo Deadly Aliance albo Deception, nie moge sie zdecydować a moim ulubieńcem jest Scorpion [i ewentualnie Cyrax], ach ta jego katana genialne ataki, takie jak uciekanie poza ekran i poawianie sie za przeciwnikiem po czym uderzenie go czy też sprawienie że pojawi sie pod nim słup ognia
hmm...moja ulubiona czesc to MK4 bo w inne nie gralem albo nie pamietam jak sie nazywalyP i ulubiona postacia byl Quan cin Jax albo reptail u Jaxa podobaly mi sie ciosy z uderzeniem w ziemie i fatalita jak wbijal w ziemi i poitem kopal w leb ze az odpadal to mi sie podobalo a u reptaila czy jakos tak to fajne bylo znikanie i fatality jak plul kwasem i tylko szkielet zostawal... ale ajlepszy to byl qan cin ten to sial wymiotke jak deptal cie albo powtarzal fatality po innych to bylo niele"P
Mi też czwarta część najbardziej przypadła do gustu bo grałem chyba jeszcze tylko w 1 część i tamta średnio mi się podobała! Moją ulubioną postacią też jest skorpion fajne ma cosy i ataki no i wygląd !
Mi sie podobal MK 4 i MK Trilogy bo fajnie sie w nie rznelo a co do postaci w MK 4 to Jax bo mial fajnego fatala tego co mu sie tak rece swieca i rzowala leb fajnego fatal ma tez Liu Kang zuca i rozwala przed ekranem no i jeszcze fajnego fatala ma Reptile jak tak kwasem pluje na kolesia i potem sie rozpuszcza jeszcze jest jedne taki podobny fatal Fujin chyba co tak wiatr wieje i zdmuc*****e z ziomka cala skore