No wlasnie . Nie bylo (nie spotkalem) takiego tematu , a na pewno jest pare osob ktore graja lub graly w Ogame . Moze nie tyle graly co zarzadzaly swoja planeta Piszcie wasze opinie o tej hm... grze .
Ja sam gralem dawno temu i nawet niezle mi szlo ale zaczela sie pozadna szkola i musialem zaprzestac . Teraz zaczelem grac ponownie i ciagle sie rozwijam (fak jak to sie pisze ?) . Na poczatku jest fajnie bo cieszy kazdy level budynku , nowa technologia itp . ale pozniej zaczyna sie juz robic nudno . W kazdym razie jest taki okres gdzie nikt cie nie atakuje bo "jestes za slaby" a rozwoj juz nie cieszy .
Piszcie wasze opinie o "grze" i moze (jesli gracie) Koordy i na ktorym uni gracie.
Ja : Uni 46 [1:379:10]
Grałem w tą gre, ale tylko przez 2dni, ponieważ się mi szybko znudziła, poprostu nieprzypadła mi do gustu. A tak wogóle to chbya był taki temat o ile się niemyle, ponieważ wziołes w szukaj i mi znalazła 2 tematy Ogame . Więc trzeba temat zamknąć lub usunąć o ile to możliwe ... .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Seerio ? A moge link do tego tematu poprosic ? Bo albo sie pomyliles albo ktos zle nazwal ten temat i tera przez to Ja bede cierpial W kazdym razie daj link do tego tematu.