Już 29 marca ukarze się pierwszy filmik z GTA 4!!!!
Związku z tym jakie macie oczekiwania dotyczące tej gry?
Ja mam wątpliwości co do tego czy uda się pobic San Andreas.
http://www.rockstargames.com/IV/
link do oficialnej strony.^^^
jak dodadzą jakiegoś stacjonarnego CKM'a bombowiec, koparke walec drogowy robota a la transformer hot cofe bez potrzeby patchowania to moze być ciekawie. A tak na serio to prócz nowgo silnika nie spodziewam sie niczego prócz wtórności serii, zawsze tak jest*...
*[dlatego Blizzard tak żadko wydaje nowe gry (tak btw)]
A więc tak San Andreas jak dla mnie jest badziewie i lepsze już jest Vice City, ponieważ w GTA SA jest dużo rzeczy niedopracowanych, a ja wole jak mają być dziadowe to lepiej wcale. Liberty City Stories jest już o wiele lepsze tyle, że na PS2, ale pewnie wyjdzie i na pceta. A w GTA 4 chciałbym, aby bylo :
- dużo otwartych sklepów,
- chcesz iść do pracy to idziesz,
- więcej misji oraz żeby były trudniejsze,
- aby poprawili o wiele grafikę, bo w San Andreas widać niedociągnięcia, widocznie już im się chyba tej gry robić niechciało .
- oraz wiele innych bajerów.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Jak na razie o nowym GTA wiemy tyle, że ostanie wydane 16 października 2007 roku w USA i 19 października 2007 w Europie. Nowe GTA będzie oznaczone numerem 4. Na początku zostanie wydane na PlayStation 3 oraz Xbox 360. Prawdopodobnie po około 9-ciu miesiącach zostanie wydane na PC.
Na sam początek zaczniemy o tym dlaczego najnowsze GTA IV nie jest grą ekskluzywną na Playstation 3. Wszystko wskazuje na to, że gra sprzeda się znacznie w mniejszych kopiach niż na Xbox 360, czyli równać będzie się to mniejszym zarobkiem dla panów z R*. Po dokładniejsze informacje zapraszam tutaj.
Następna cześć newsa poświęcona została oczywiście sa-mp, a dokładniej ekipa owego multiplayera ujawniła kilka informacji:
Data wypuszczenia
Autorzy nie mogą powiedzieć kiedy 0.2 zostanie wydane. Aktualnie żadne nowe cechy Multiplayera nie będą dodane; dowiadujemy się, że pracują nad naprawieniem paru bugów.
Publiczne beta-testy
Deweloperzy znów nie mogą określić terminu. Gwarantują, że odbędą się one podczas jakiegoś weekendu, bądź wakacji. Beta-testy zostaną zapowiedziane na kanale IRC i będą ogłoszone kilka dni wcześniej.
Co nowego w 0.2?
» Zwiększono precyzję i zasięg broni (również broni FPW);
» Wdrożono dynamiczne wstawianie pojazdów i obiektów przez specjalny skrypt-system;
» Wdrożono system obserwowania tzw. Spector. Będziesz mógł nim obserwować wybranego gracza, pojazd bądź ustawić kamerę w jednym punkcie;
» Udoskonalono czat(automatyczne kończenie Nicków, możliwość zobaczenia historii pogawędki);
» Dodano dużo nowych funkcji w pawno oraz poprawiono wiele błędów w aktualnych funkcjach;
» Większa funkcjonalność wnętrz. Teraz możesz zezwolić na bronie w pomieszczeniach.
» Taka sama awaryjność pojazdów u wszystkich.
Sam do końca nie wiem co napisać.. Trzeba czekać, jeżeli GTA 4 pobije swojego poprzednika, to lepiej niech inni w ogóle nie wydają gier...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Może poprostu nic niepisz i po problemie. - Do mnie to było? - dop. mayday
Ja tagże czekam na ten traiel z gta 4.
Ale najlepiej by było gdyby zrobili gta sa 2.
No a do kogo???
a ty cichy szmato się nieodzywaj. - OMG.. - May
Grałem w różne gry z serii Gta i myślę że mogliby polepszyć grafę (w GTASA
jest trochę kanciasta), poprawienie wykonywania misji, ale czy możemy się tak dużo spodziewać?
A ja sadze ze GTA 4 moze byc spoko gierka poczekam na recenzje gry i ocene innych graczy. Moim zdaniem wszystkie czesci GTA byly fajne moze i ta bedzie dobra.