Jakie dziwne rzeczy można zaobserwować w DB.
Ja mam jedną , w kinówkach kiedy Gohan jest mały Piccolo przychodzi mó na ratunek kiedy ma kłopoty np.
-Lord Slug
-Tree of Might
Dla mnie najdziwniejsze jest to że Goku, Bardock, i kuzyn Goku chyba Turles nie pamietam dokładnie imienia wygladają tak samo pytam sie jak to możliwe już rozumiem że Goku jest podobny do Bardocka ale z tym kuzynem to już przesada
Nie zgadzam się z tym że sayanie są podobni do swoich rodziców np: Songo i Gohan, Vegeta i Trunk nie są podobni. Druga sprawa jaka mnie nurtuje to dlaczego w Dragonballu nie poznaliśmy matki Vegety i Songa czyżby nasi bohaterowie nie mieli matek? Już rozumiem że można ich nie pokazać ale zauważcie że nie ma o nich żadnej wzmianki. Jak Radim przyleciał na Ziemie powiedział do Songa wykapany ojciec rozumiem że Raditz miałby być podobny do matki w takim bądz razie nie dziwie sie że jej nie pokazali musi byc naprawdę brzydka
Co do tego że Goku jest podobny do Turlesa, to jest tak dlatego ze obydwaj sa to saiyanie niższej klasy, a u saiyan jest to cehca chatrakterystyczna, zesaiyanie należacy do danej grupy maja podobny wygląd to jest chyba nawet poweidziane w kinowce nr3 .A co de tego ze saiyanie sa podobnie do swoich rodzicow , to trunks jest podobny do Bulmy, a gohan jest podobny do ChiChi. A co do matek, to nikt tego w zasadzie nie wie, ja sie juz tez ostatnio nad tym duzo rozwodzilem , i juz nie pamietam na co wyszlo
W Dragonballu możemy zaobserwować dużo takich wpadek np w pierwszym odcinku jak jest pokazany Vegeta ma on czerwone włosy a kolejnym taką wpadka jest to że niby kosmiczni wojownicy nie potrafią oddychać w kosmosie a Bardock w filmie kinowym wylatuje poza obitę planety Vegeta i jakoś żyje
Nappa był oficerem , Vegeta księciem saiyan , a Raditz, no cóż on był synem Bardocka, ale nie urodził się pewnie jeszcze wtedy kiedy Bardock nie był taki silny
Znaczy sie co wytłumaczyć bo nie rozumiem, w drużynie bardocka była kobieta , bo pewnie taki dostała przydział
Niewykluczone ale żadnej wzmianki na ten tem nie ma. Dziwi mnie jeszcze jedno odcinki Dragonball GT są chyba moim zdaniem pocięte bo w openingu jest tam pokazane jak Songo jedzie na takim strusiu i jak rozbiera sie do naga przy Pan a nie pamietam aby takie sceny były w tych 64 odcinkach edytowanych u nas też to zauważyliście?