To jest także i mój ulubiony, a na drugim miejscu daje db movie 4 path to power, ten film mimo że jest ze zwykłego db, jest po prostu świetny , grafika idealna, wspaniała muzyka, a i fabuła nie jest taka zła, 3 miejsce ma TV special Bardock the father of Goku, a na 4 dbz movie 10 The return of the Brolly
Mnie się podobają dwie kinówki z Brollym znaczy się 8 i 10 podobają mi sie dlatego że Brolly daje wszystkim wojownikom niezły wycisk nie podoba mi sie natomiast 11 kiedy to z Brollego zrobili maszkare.
właśnie ściągnołem DB GT movie 15?? i ściągam 14 ale niewiedziałem że istnieją a wy?? jeśli tak to oczy jest 14 bo 15 jest o GOKU JR. tak sie zastanawiam bo nigdy o nich niesłyszałem
Najlepsza Dbz Movie 08 - Brolly The Legendary Super Sayian
Dbz Movie 13 - Wrath Of the Dragon
Dbz Movie 10 - Brolly Return
Dbz Movie 9 - Bojack unbound
Niedługo beda kinówki na stronce, pracuje nad tym. Pierwsza jaka sie pojawi to Dragon Ball Movie IV - Path To Power, potem Dragon Ball Z Movie 8 - Brolly the LSSJ, 9 i 10, a dalej sie zobaczy. kinówki w wersji OMG oczywiście, czyli beda miały po 700Mb(napisy pl do każdej) i niestety na MU, nie ma lepszej opcji , powiecie Rapid, ale tam tez sa limity, mniejsze ale częstsze.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
fajne byly ale ni moge wybrac
bardock the father of goku
Brolly legendary super sayan
Return of the Coller pod koniec podobalo mi sie !
history of goku junior super bylo !
ja po obejrzeniu all dla mnie najlepsze 4 to:
mijejsce 1. Bardock the father of Goku
2. the revenge of cooler
3 to o Goku JR
4. to nr 13 o tapionie i Hirrudegarnie naj bardziej podobała mi sie krótka scena walki Vegety.