No moja ulubiona technika to:
- Kamehanehan
- Gendi Dama
- Masenko
- no i jeszcze ta technika której używał Piccolo aby było ich więcej zapomniałem nazwy
1. Final Flash
2. Dragon Fist
3. Big Bang KameHame
4. kula powszechnej energi
5. instant transmision
ja jeszcze uważam że całkiem niezłą techniką była by następująca:
Songo dorosły który wchłonoł kule smoka przemieniony w ssj4 powinien wchłonąć moc GENKI DAMA z całego wszechświata w postaci gogeta SSJ4 i puścić dragon Fist
Moją ulubioną techniką jest technika Kamehameha. Gdy się ona kończy to jest taki fajny dźwiękAle t o nie znaczy, że inne flae śa gorsze. Inne też są super
Moją ulubioną techniką jest Kame Hame Ha której son Goku nauczył się u Genialnego żółwia, ale final Flash Też jest zarąbisty...Technika buu.(no wiecie ta z tym promieniem co zamieniał w cukierki)Jest chyba najlepsza(jak bym umiał jej używać nigdy bym nie chodził głodny)
Moie ulubione techniki to:
Kaioken
ten miecz co miał go vegetto podczas walki z buu buu
super radio aktywne racuchy (czy jakos tak xD)
i oczywiscie hercules punch
Moją ulubioną techniką jest Genki Dama, ponieważ cała moc ze wszechświata może się skumulować w jedną ognistą kule, która pokona wszystko, aby móc ją zrobić trzeba mieć serce czyste jak łza oraz przemełnione dobrem. Lubię też technikę Vegety - Final Flash, ponieważ bardzo efektownie ona wygląda i to tego jest bardzo poteżna zresztą co widać przy walce z Cell'em.
PS: Gowegeta jakby tak zrobił Goku to nikt by tego niewytrzymał, ponieważ liczba jednostek KI sięgała by ....
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Według mnie najlepsza techniką jest kamehameha szczególnie w tych pierwszych odcinach pięknie to wygłądało. Final flasch Vegety jest też fajny a także technika masenko oraz kula gendi o potwornej sile rażenia