Ja uważam że było kilka takich ciekawych walk walki z Brollym, Gohan vs Cell, Goku vs Frezer a także walki turniejowe Goku vs Genialny Żółw, Goku vs Tenshin
moje ulubione walki to : Goku ssj VS Frezer final from and fourth form ponieważ była bardzo długa to i tak cały czas ciekawa,brało w niej udział naprawdę dużo bohaterów i wogule całą sage frezera uważam za najlepszą.
moja 2 ulubiona walka to walka Goku Super Sayan-Jin 4 VS Ozaru bebi Vegeta i Babi Vegeta 3 forma ponieważ była ciekwa używano fajnych mocy i ataków oraz to że poprostu była ona świetna
Tapion, Goku, Gohan, Vegeta, Trunks, Goten, Videl, Gotenks VS. Hildegarn
Goku, Gohan, Trunks, Piccolo, Vegeta vs. Brolly
Gohan vs. Brolly
Gohan vs. Cell
Piccolo vs. C-17
Vegeta, Trunks vs. C-14 and C-15
Goku vs. Frieeza
Piccolo vs. Sauza (Blondyn <Pomocnik Coolera>
Fajna była walka buu I Forma Vs. Main Vegeta ssj2...najlepsze było zakończenie jak Vegeta Poświęca się dla ziemi..coś wspaniałego...ale szkoda żę na marne..buu przeżył...
Najbardziej taka logiczna walka to dla mnie była z Freezerem ale najbardziej efektowna to z Cellem. (logiczna czyli dla mnie to jest lekko naciągane że np. nagle pojawia sie Tronk, androidy i to wszystko tak znikąd)
Bardzo ciekawa walka było Goku SSJ2 kontra Majin Vegeta SSJ2. Bardzo mi sie ona podobała ponieważ byly wspaniale wykonywane wymiany ciosów , były strasznie szybkie wymiany przewagi . Z sekundy na sekunde obydwóm rosly szansy na wygrana lecz tylko szkoda ze Vegeta chcac tak bardzo wygrac uderzyl Goku z zaskoczenia i takim sposobem Goku przegrał .