ja najbardziej lubie sage frezera i 286 odcinek Buu saga a dokładnie urywek jak Songo podlatuje do Vegety po zabiciu buu i pokazuja sobie OK prawde mówiąc chciałbym mieć takiego Avka
Saga Cella jest dla mnie najlepszy gdyż to w niej uczestniczyło najwięcej postaci a Saga buu ma drugie miejsce gdyż to tam rozegrała się najlepsza walka
11[ale chyba zmienie zeby bylo 1]
Pisanie krotkich wypowiedzi w stylu "no może troszeczke"
"popieram" ,albo "masz racje" itp będą tez traktowane jako spam, pomyśl trocheę nad wypowiedzią, bo takie krótkie posty nic nie wprowadzają do tematu
saga Cella i Buu
Ja lubie Cell sage i buu
Buu saga i cell saga sa najlepsze ale z frezerem tez mi sie podobalo
Buu saga jest najlepsza
OMFG forum schodzi na psy, jeżeli już piszesz że podoba ci się jakaś tam saga, wysil się jeszcze na to, ażeby napisać dlaczego ci się ta saga podoba, bo ci mi z tego , że wiem że ci się podoba saga Buu, jak nie wiem dlaczego?
Wszyscy którzy się tu wpisali takimi pół zdainami EDIT
I zapamiętać na przyszłość
WARN!!!!
Czy ty umisz czytac?? dopiero co napisałem posta na pół strony
przeczytaj go sobie lepiej, i zedytuj twojego posta, bo jak nie to drugiego dam
Saga Buu Jest The Best..bo to właśnie w niej jest największa ilość KameHa-Mów.....a poza tym veggeto, main vegeta,GokuSsj3,i poszczególne fuzje tu występują..nie możemy też zapomnieć o mistic Gohan..zastanawia mnie tylko jedno dlaczego po osiągnięciu poziomu "mistic" Gohan nie zamia się w ssj(do końca sagi buu)j...hmm.ktoś mi może to wyjaśnić..?
Mi się podobała saga z Freezerem, ponieważ od tamtej pory DragonBall stał się inny niż wcześniej, zmienił się na lepsze i mogliśmy podziwiać Goku Ssj . Drugą moją ulubioną sagą jest saga Kid Buu, ponieważ Goku pokazuje tam ładną wymiane ciosów i stara się jak może. No Vegeta też tam pomagał, ale nie pokazał tak widowiskowej walki jak Goku. Ehh może być też saga Bebi, widzimy tam poraz pierwszy w DragonBall'u Ssj4, który jest moim ulubionym Ssj .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_