Jaka walka była dlawas najgorsza, ale prosze nieliczyć Dragon Ball bo tam walki zbyt dobre niebyły , no może poza walką z Tienem i Piccolo.
Mnie zawiodła waka Goku i Piccolo vs Raditzz , Beibi Vegeta vs Goku SSJ4.
Popieram cię walka z Raditzem była niedość że krótka to jeszcze mało się w niej działo wogóle Raditz nie pokazał swoich możliwosci przeważnie się bronił a niby był taki silny.
Mnie najbardziej zawiodła walka w Db Gt jak Goku walczył z tymi pierwszymi trzema smokami. Każdy z nich twierdził, że jest potężny i wszyscy trzej zostali szybko pokonani...
Zgadzam się z zdaniem Treyu, dopiero póżniej nieco się rozgrzali i było troszkę ciekawiej po za tym zawsze znajdzie się coś niezbyt interesującegoj jak chodćby kinówka przpomniana przez mateuszdzikus, według mnie najgorsza.
Mnie zawiodła walka Ssj Trunks versus Metal Freeza and King Cold!
Za krótka, i wogóle Trunks zakończył ją za szybko, troche niedopracowane, skoro Freeza Metal był silniejszy od napakowanego Final Form Frieeza
coś tu nie halo, a King Cold taki duży silniejszy niż Frieeza i co? jeden Ki Blast LoL CO TO MIAŁ BYĆ ZA SHIT?
Zawiodła mnie tez walka Bardock vs. Frieeza, krótka jeden Ki Blast i jeden Death Ball i po wszystkim, a Bardock był wyjątkowo silny
Dodoria go zaskoczył tym atakiem, ale gdyby nie to już dodorie czekała by przykra śmierć, gdyby Frieeza wtedy niezabił Sayian to Bardock spokojnie by osiągnął ssj!!
Mowcie co chcecie ale najgorsza walka to była Gotenks vs fat buu buu
oraz gotenks, gotenks ssj vs majin (tak sie chyba pisze) buu buu
w nich było tylko duzo smiechu z gotenksa i duszków
A więc mi niepodobała się absolutnie walka Goku vs Super C17, ponieważ była nudna i brakowało w niej finezji. Oprócz tego ten C17 cieszył morde jak głupi co mnie denerwowało, bo ten jego uśmiech wyglądał jak idź z tąd i niewracaj . Nie lubie też walki Trunks Vs King Cold and Metal Freeza, ponieważ Trunks się w niej jak dla mnie niewykazał, a myślałem, że pokaże w niej niezłą walke. Mógł się z nimi pobawić trochę to by wyglądało fajnie, a nie rach ciach pah i ich niema . Mógłbym wymienić jeszcze kilka walk, ale napisałem dwie które mi się najbardziej niepodobały i sądze, że to wystarczy .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_