Pewnie żebym wolał obejrzeć bez cenzury DB tylko ze u nas jest społeczenstwo pokręcone i nigdy nie puszczą DB nieocenzurowanego a już nie wspomne o innych anime
Jak ma się taki rząd... Czegóż można wymagać? Na pewno bez cenzury nie puszczą(jeżeli wogóle puszczą DB znowu)
Zmienimy rząd, ktoś inny dorwie się do władzy może jeszcze bardziej p******y , kólko graniaste troche zbyt ciasne się zamyka
A Wogóle To Nie będę zaczynał kłotni (niby debat ) politycznych
Ta cała brutalność , odrobina sexu i przemocy dodała by jeszcze lepszego smaczku całej serii, To jest tak , zwykły DragonBall , w polskiej wersji, w huyowej jakości z wyciętymi niektórymi dialogami i brutalniejszymi scenami jest jak Przeciętna ukraińska vodka Olimp, ale mimo ze olimp jest nawet dosyc dobra vodka, to jednak duuzo jej brakuje do Smirrnoffa[potrójnie filtrowana i dziesięciokrotnie destylowana. Przechodzi 48 kontroli jakości.] - która w tym przypadku by reprezentował DragonBalla bez Cenzury
Dostrzegasz już różnicę?
No Teraz ^Mroovster widze różnice...ty zostań w przyszłości Profesorem..fajnie by było mieć nauczyciela J.polskiego tłumaczącego pojęcia na tak oryginalnych przykładach..super sprawa...a to prawda że odcinki w polskiej wersji jezykowej są krotrze przez to że wycięto sexowne i brutalne sceny
Napewno każdy by wolał żeby tej cenzury nie było, ale mi się bardzo podobały te normalne cenzurowane odcinki i jakby puszczono je jeszcze raz w telewizji to bym siebardzo cieszył.
kazdy chyba by wolal bez cenzury ale moim zdaniem nawet jak puszcza db w TV to bedzie cenzurowane. mnister edukacji niedopusci aby do polskiej mlodziezy trafily zbyt brutalne sceny
Chyba każdy by wolał db bez cenzury i ja też sądze , ze przyciągneło by to wiecej fanów w tym mojego kolegę on sobie tak żartuje , ale jak mówie , że oglądałem super film to sie odrazu pyta czy tam sie walili , jak mówie , ze nie to on odpowiada :
To poco taki film oglądać
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
A ja uważam, że dobrze by było gdyby Dragon Ball znowu wrócił do TV. Bo bez jego emisji, nie mamy tu co rozmawiać
Ale cóż, wypowiem się. Uważam, że cenzura nie jest potrzebna.
Już mówię dlaczego! Otóż gdy sam byłem mały matka zabraniała mi oglądać DB, ze względu na jego brutalność(była to wersja z cenzurą) - to co by było gdyby teraz nagle jakiś program zdecydował się puścić przygody Goku bez cenzury? Wiele młodszych dzieci nie mogło by śledzić odcinków!
Więc owy nadawca tylko by stracił.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein