Jak wiadomo może być tylko jeden LSSJ, dlatego wydaje mi sie że przesto że Brolly i Goku urodzili sie w tym samym czasie podzielili sie zaletami LSSJ czyli Brolly otrzymał siłe LSSJ czyli był w 50% LSSJ a goku otrzymał ducha walki LSSJ czyli też był w 50%.
Podam cytaty z Filmu 8:
Na temat Brolliego:
"Syn Paragasa zaskoczył mnie.Posiadał 10 000 jednostek mocy już w dniu, kiedy się urodził."
Nat emat Goku:
"Syn Bardocka posiadał tylko 2 jednostki mocy, ale sprawił że dziecko Paragasa płakało." "Syn Bardocka, Kakarotto, musi mieć silniejszą wolę walki pomimo mniejszej mocy."
Czyli mi sie wydaje że podzielili sie mocą LSSJ i są w 50% LSSJ, bo LSSJ w 100% powinien być potęrzny i mieć ogromną wole walki.
szczerze mowiac moja teoria jest troche duzo bardzo inna
Brolly jest LSSJ bo jako pierwszy osiagnal poziom LSSJ, poczekajcie cierpliwie jeszcze chwilke, mialem już o kiedys tym artykuł pisać, ale troche cinko z czasem jest ostatnio
No osiągną poziom LSSJ ale niemiał ducha walki ;] ogulnie Brolly miał coś z głową chodziasz że go lubie ale był za nerwowy ;], Goku może i nie osiągnąc poziomu LSSJ ale miał równie ważną ceche jaki i siła czyli ducha walki ;] a Brolly tego nie posiadał zbytnio.
Wszyscy Sayianie mieli wolę walki taką jak (porównywalną do) Goku
Kochali walczyć, a Brolly przy urodzeniu był spokojny niemiał woli walki i po tym można już było zauważyć że jest inny od reszty Sayian, ja już wtedy bym się nim zainteresował, dał go do innej capsuły z dala od Goku, gdyż to właśnie Kakarotto sprawił że Brolly na skutek jego płaczu doznał trwałego uszkodzenia mózgu i miał skrzywienie do końca życia, a moglibny mieć bardzo silnego wojownika, który by sie słuchał King Vegety, a później Prince Vegety i Prince Trunksa
więc niewidze w tym nic specjalnego że Goku miał większą wolę walki w końcu był synem Bardocka który "Pamiętał wszystko z walki, a nic ze swojego życia osobistego"
Po Prostu to Brolly był inny, Legendarny, Spkojny, Opanowany, skrywający więlką moc
a inni sayianie już przy urodzeniu byli agresywni, często płakali, zaliskali żeby i pięści ze złości więc
Brolly = 100% LSSJ
I niema co więcej o tym dyskutować, bo to jest sama prawda tyle powiem !
Jocker napisał/a:
Wszyscy Sayianie mieli wolę walki taką jak (porównywalną do) Goku
Kochali walczyć, a Brolly przy urodzeniu był spokojny niemiał woli walki i po tym można już było zauważyć że jest inny od reszty Sayian, ja już wtedy bym się nim zainteresował, dał go do innej capsuły z dala od Goku, gdyż to właśnie Kakarotto sprawił że Brolly na skutek jego płaczu doznał trwałego uszkodzenia mózgu i miał skrzywienie do końca życia, a moglibny mieć bardzo silnego wojownika, który by sie słuchał King Vegety, a później Prince Vegety i Prince Trunksa
więc niewidze w tym nic specjalnego że Goku miał większą wolę walki w końcu był synem Bardocka który "Pamiętał wszystko z walki, a nic ze swojego życia osobistego"
Po Prostu to Brolly był inny, Legendarny, Spkojny, Opanowany, skrywający więlką moc
a inni sayianie już przy urodzeniu byli agresywni, często płakali, zaliskali żeby i pięści ze złości więc
Brolly = 100% LSSJ
I niema co więcej o tym dyskutować, bo to jest sama prawda tyle powiem !
Hmm no ja niewiem czy wszyscy mieli taką wole walki jak Goku ;], jakoś w Dragon Ball Z Movie VIII - Broly - The Legendary Super Saiyan napoczątk wszyscy ładnie walczyli i karzdy tyle samo oberwał ;] a Goku jako jedyny puzniej wstał ;] i nadal miał nadzieje na wygraną, ale oczywiscie wszyscy z nich mieli duża wole wali ale Goku największą ;]
Goku moim zdaniem możę jest po części Lssj, ale ogarnijcie to jak by brolly osiągnoł ssj3, czy ssj4..to by była masakra..nic i nikt by mu nie podskoczył..
Brolly LSSJ jest porównywalny mocą do Goku na poziomie SSJ3
Tylko w tych kinówkach pomieszali wszystko
No ale jak by tak trzasnął ssj4 to by w końcu mógł skopać dupska tym noobom z TeamZ