Ale nie sądzisz drogi $matx132 że nawet gdy vegeta poświęcał się i robił wszystko co w jego mocy to i tak zasłógi szły na konto sonGoku...i dlatego jest uważany za wymoczka...ale to nie prawda on jest Bohaterem a nie wymoczkiem!!!
Zgadzam się z tobą ~Qiara..a pamiętasz jak vegeta robił zadymę na planecie bogów w buu saga...i co chłopak walczył, dawał z siebie wszysko do ostatniej kropli krwi..i tak laury zebrał goku bo to on tworzył kulę gendi..ale gdyby nie Vegeta sonGoku Nie zrobił by kuli a co za tym idzie nie zniszczył by buu..co nie?
no macie racje ale songo nigdy nie chcial brac na siebie calej "slawy" zawsze przed ludzmi wolal zostawac w ukryciu...a vegeta zgadzam sie jest bohaterem nie wymoczkiem
Vegeta jest tak samo bohaterem jak goku i nikt nie powinien tego podwazać gdyby nie on to nawet 1 forma frezera nie została by pokonana!! pozatym tylko on mógł dorównac siłą Goku a to że nie przyjął SSJ3 to tylko dlatego że Songo trenował w zaświatach a Vegeta nigdy!!
Według mnie Vegeta nigdy nie był wymoczkiem. Walczył do końca i nie dbał o zdrowie - nie bał sie walki nawet z silniejszym wiedząc o tym. Był równy goku. Na ssj4 to w/g mnie wogóle nie było róznicy między nimi jeśli chodzi siłe.
Jak można nazwać wogóle Vegecie wymoczkiem i to do tego zwykłym <buuu łeeee> W żadnym wypatku nie był nim!! Vegeta był zawziętym , honorowym , dumnym wojownikiem a zarazem księciem! Ja w 100 % zgadzam się z Revanem! Vegeta nie bał się nikogo i niczego! Walczył do końca i z uporem dążył do celu! Vegeta był skory do poświęceń co pokazuje nam np: saga z buu. Nie można go nazwać wymoczkiem w żadnym wypadku!! o nie nie nie nie nie.
Zgadzam się w 100% z Ayashi. Niemożna Vegete nazwać wymoczkiem pod żadnym pozorek. Zawsze walczył do końca i się niekogo niebał. Do tego był honorowy i robił wszystko, aby odzyskać honor, który ukradł mu Goku . Był bardzo dumny i zawzięty co pokazuje przy walce z Goku w Buu Saga. Potem, gdy walczą razem z potworem mówi, że jego największy wróg jest zarazem największym przyjacielem. Więc sie nie zgadzam pod żadnym pozorem, że Vegeta był zwykłym wymoczkiem.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_