ja tam uważam ze najlepsze było BIG BANK KAME HAME HA Gowegety SSJ4 po prostu super fale uderzeniowe były zaje***te. ale nie wiem czy chodzi ci o tego kto potrafił ten atak najlepiej wykorzystać bo tym na pewno jest GOKU ale najsilniejsze kamehame było Gowegety SSJ4 więc.....
Z pewnością Goku opanował tą technikę najlepiej. Widać było po tym jak on nią władał. Już w Dragon Ball potrafił zmieniać kierunek fali w akcji gdy walczył z Szatanem Serduszko.
hmm, moim zdaniem ten najlepiej ja opanował kto ją wynalazł czyli Genialny Żółw, a to ze była słabsza od fali goku to zależy tylko od zasobów zgromadzonej(posiadanej) energii. Stary mistrz był "tylko" człowiekiem pomyślcie co by było gdyby był sayaninem(jego fala byłaby najsilniejsza), więc jeśli chodzi o opanowanie czyli technikę to GŻ był lepszy.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
a ja myślę że jak się pisze kto według was umiął najlepiej to powinno się podawać powód!!! pisanie "ja tez uważam że goku" nic nie wnosi do tematu! to nie ankieta.
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
To by była dobra zagadka, ale co tam, tą technikę wymyślił G Ż(wyjaśniam wątpliwości) a nie Mutarito. Pamiętacie odcinek kiedy poproszono G Ż aby ugasił wieczny ogień na diabelskiej górze,a on ja całą zniszczył, ale wtedy był fajnie przypakowany
A z tego co się orientuję to Goku chyba udoskonalił ta technikę. To bedzie zagadka jak będę mógł zadać(gdy zgadnę)
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Moim zdaniem to nie prawda ze genialny zolw w pelni opanowal fale uderzeniowa(kamehameha) poniewaz zajelo mu 50 lat zeby jej sie nauczyc i dobrze korzystac. Natomiast goku opanowal ja w chwilke po tym jak ja zobaczyl i to byl jego najpotezniejszy atak. Wiec Goku najlepiej wykonywal kamehameha
...Ja ?!Niejestem ani Songoku anie Vegeta. Powstałem po to żeby cię znieszczyć!
Goku udoskonalil je i opanowal w stopniu perfekcyjnym. Przypominam ze G.Żółw opanowywal je przez 50 lat a Goku o wieeeeeeele krocej (nie pamietam ile )