mi najbardziej podobali się na ussj, zwłaszcza tronk, taki przyjebany ze hej, ale ta forma miała poważną wadę dawała wielka siłę ale była bardzo wolna. Zdaje się ze osiągnęły ją tylko 3 osoby Tronk, Vegeta i Goku.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
choć wiele osób może sie z ty m niezgadzać to mi najbardziej podobał się SSJ3 najbardziej u Goku z GT jak był mały bo wyglądał dość orginalnie i też troszke dziwnie
Tak poza tematem dlaczego temat jest w dziale "Muzyka", nie powinien być w "ragon Ball"? - Przenoszę [A Mr. Kaczor otrzymuje ostrzeżenie]
Jednak aby nie robić off-top'a dopisze coś swojego.
Na jakim poziomie? - SSJ - włosy jedynie zaczynają "świecić" i podnoszą się ku górze. Żadnego wydziwiania, typu przyrost włosów n klatce piersiowej itp
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Mi sie podobał Ussj, który dawał ogromny przyrost mięśni co dawało mnóstwo siły, lecz każdy wie kto jest przypakowany ten jest wolny z wyjątkiem Brolly'ego, bo on posiadał Lssj co dawało siłe i szybkość. Najlepiej według mnie w statium Ussj wyglądał Future Trunks . Oprócz tego podobał mi się także Ssj4, ponieważ różnił się od każdego innego poziomu. W dodatku dawał mnóstwo siły, energi oraz szybkości. Natomiast tutaj najlepiej w tym poziomie wyglądał Gogeta Ssj4, ponieważ miał świetny charakter i wogóle był git. Jak go zobaczyłem to mi szczena opała .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_