kto weglug was byl lepszy son goku czy vegeta?
jak dla mnie silniejszy byl Goku ale Vegeta byl najlepsza postacia w db jezeli goku trenowalby tyle co Vegeta moglby byc duzo silniejszy
co otym sadzicie?
Jeśli chodzi o siłe to szczerze mówiąc Goku muiał być silniejszy od Vegety ponieważ Goku ma swój dar że bardzo szybko zyskuje siłe w czasie treningu ale bardziej lubie Vegete po za tym to Goku był i jest głównym Bohaterem co wszystko wyjaśnia
Moim zdaniem najlepszy byl i bedzie Goku, janie przepadalam za vegeta mialam wrazenie ze probowal zrobicwszytsko by dorownac, przewyzszyc Goku, ale mu nie wychodzilo , byl zazdrosny ale to tylko moje zdanie
Zalezy kiedy . Bo na koniec DB Z Goku byl silniejszy ale na początku slabszy. Na końcu GT Goku byl (odc 64) najpotężniewjszym wojownikiem we wszechswiecie ( po "śmierci" dwukrotny wzrost mocy i smocze kule w jego ciele a potem jeszcze dorosl), Vegeta nie dorastal mu do pięt .
Moim zdaniem Goku byl sinlniejszy i mial do tego dar w koncu byl glownom postaciom ale Vegeta tez odgrywal waznom role w db
PS: moze dlatego goku byl silniejszy bo duzo razy byl w zaswiatach a gdy sayan jest w zaswiatach jego energia ki znacznie sie zwieksza ale vegeta tez mial niezlego kopa gdy powiedzial jestem ksieciem planety vegeta
Goku był silniejszy bo miał zarąbistą wolę do walki...wychował się wśród ludzi..i złość potęgowała jego zwrost energi ki...Vegeta też zwiększał swoją propocjonalnie do wzrostu adrenaliny..ale opanował tą sztukę w późniejszym czasie...
Przeczytałem wszystkie posty i powiem tyle. Oglądaliście wszystkie odcinki DBZ? Jeżeli tak to spójrzcie ile pracy włożył Vegeta w osiągnięcie poziomu SSJ, a ile Goku? Gdyby Freezer, nie popełnił małego błędy zabijając najlepszego przyjaciela, syna Barcocka - to kto wie, czy Db dalej by istniał..
Przypomnijcie sobie ile Książę S. trenował w Kapsule...
Zawsze dawał z siebie wszystko, i choć był arogancki, to tylko dla tego bo brał przykład ze swojego bezlitosnego ojca
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności." - A. Einstein
Goku byl silniejszy choc mniej trenowal od Vegety, lecz cala historia jest o Goku wiec niedziwo ze zawsze byl silniejszy i lepszy od Vegety Ale jak by tyle trenowal co Vegeta to na bank by z latwoscia pokonal Brolyiego
oczywiscie Goku w koncu gdyby bebi nie wszedl do ciala vegety nie zmienil by sie w zlota malpe i nie stal by sie puzniej ssj4 tez dzieki maszynie bulmy
Tak to prawda. W końcu głównym bohaterem był Goku, a bohaterowie zawsze są najlepsi i zawsze im się wszystko udaje. Więc Goku był najsilniejszy przez wszystkie odcinki DB.
Według mnie Goku był lepszy, ponieważ walczył zawsze po to, aby na Ziemi panował pokój, a nie poto by być sławnym czy bogatym. Myśl o swoich bliskich dawała mu mnóstwo siły dzięki, której wiele razy wygrywał. Goku posiadał też wielki dar oraz talent do walki, którego niemiał Vegeta. Vegeta też był wielkim wojownikiem, no ale niestety nie aż takim jak Goku. A więc według mnie Goku był lepszy .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Jak dla mnie to Goku jest najlepszy, choc był moment w android saga ze goku nie był taki silny, ale to ze vegeta był słabszy powinien zawdzieczac swojej arogancji.........