ja pozwolę sobie wymienić 2 ponieważ MR Satan jest zbyt oczywisty
1.Mr Satan ponieważ jak powiedział kaczor mało robił i trząsł portkami tylko dużo gadał
2.Olong ponieważ zawsze wszystkiego sie bał i albo liczył na to że go Goku czy ktoś inny obroni albo przytomnie spierda***. np. w kinówce nr 6 chowa sie za Jaskiniowca lub w zwykłym DB ucieka przed Gangiem królika
Nierozumiem czemu tak jaskiniowca najezdzacie on był lajtowy, dawaj naszym bohaterom senzu bean, a jesli chodzi o temat to oczywiscie oolong np: 8 kinówka (1 z broolym) gdzy zobaczył brooliego to biegał krilanowi po glowie jakby zobaczył (gang królika xD) ducha, a to był tylko brolly xD
Mr. Satan na pewno był największym tchórzem xD
A co do tego jaskiniowca to bym się zastanowiła. Przecież w walce z Vegetą to on odciął mu ogon. Musiał się zdobyć na jakąś odwage xD
Najwiekszym tchorzem IMO byl Jaskiniowie chociaz ... przypomnijmy sobie walke z Vegeta . Dwa razy zadal cios mieczem Vegecie (pierwszy raz ucial mu ogon , drugi przejechal mu po plecach). Mozna chyba tu uznac jako przejaw odwagi
Ja uwazam ze Mr. Satan bo bal sie prawie wszystkiego i probowal chronic swa reputacjie oraz Prosiaczek on jak cos zobaczyl znikal gdzie piepsz rosnie. Ja te 2 osoby wymieniam.
herkules to najwiekszy tchurz jaki byl chcial zeby ktos za niego wygrywal walki lub przekupywal w tym przypadku walka c18 z herkulesem herkules obiecal jej duzo kasy za to ze on wygra