ja się zgadzam dlatego ze Tienshin trenował we wszystkich seriach i bez przerwy więc pod koniec DBZ napewno był najsilniejszy ale jeśli chodzi o GT to niemamyu o czym mówic bo oczywiście Ubub ale pozostaje jeszcze jedna kwestia bo przecież Goku uważał siebie za ziemianina i powiedział że wychował się na ziemi i to jest jego dom więc jeżeli brać jego pod uwage to Oczywiście Goku był najsilniejszy. więc wszyscy widzą że to zależy od Punku widzenia bo w końcu Ubub był wcieleniemj Bubu więc jego też niewszyscy zaliczą :/. każdy może słusznie stwierdzić jeden z tych 3 wariantów.
ale jak sie znowu zastanowiłem to jeżeli Goku by się uważał za ziemianina to Jego synowie również by nimi byli więc to bardzo pokręcone
w ogóle ci ziemianie to jacyś nie ziemianie - Tenszin ziemianin? trzecie oko budzi wątpliwości Krilan? no człowiek bez nosa?! Songo? no jako człowiek z ogonem? dziwne to wszystko no, szatan serduszko? zielony ziemianin? pod to wszystko mozna by jeszcze podpiąć cyborgi Jamsza chyba jest najnormalnieszy
Po 1 Goku jest sayjanem, więc go niemożna zaliczać.
Po 2 ja niezaliczam Ububa, poniważ jest wcieleniem Buu, potem nawet sie złącza z Buu...
A po 3 najsilniejszym człowiekiem jest Tien lub Krillan, lecz Tien zawsze trenował, ale znów Krillan też niebył zły aż tak w serii Z .
No, ale Tien był od niego silniejszy co widać przy walce z komórczakiem i nietylko (chociarz go na chwile zatrzymał).
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Najsilniejszym ziemianinem byl tien i to na 100% bo masz racjeWariat goku nie zalicza sie do ziemian poniewaz na ziemi sie tylko wychowal ubub to wcielenie buu wiec tez odpada krilan jest za slaby i nie doruwnal by tienowi!! jednakze hmmm....ciezko stwierdzic czy tien byl ziemianinem faktem jest to ze ziemianie nie maja 3 oczu wiec jest tu nad czym myslecP ale ja uznaje tiena
krilan byl chyba najsilniejszym ziemianinem choc trochu dziwnie wyglada bez bialek jezeli jego nie zaliczymy to Yamsha ale zalezy jak kto na to patrzy bo mozna sie spierac o kilka postacij
No moim zdaniem na pewno nie można powiedzieć że Tien był ziemianinem bo miał troje oczu...Krilana przecież mimo braku nosa można nazwać ziemianinem więc moim zdaniem to on był najsilniejszy.
sperwol napisał/a:
No moim zdaniem na pewno nie można powiedzieć że Tien był ziemianinem bo miał troje oczu...Krilana przecież mimo braku nosa można nazwać ziemianinem więc moim zdaniem to on był najsilniejszy.
no fakt, u mnie w Warce każdy jest niski nie ma nosa i ma 6 kółek na czole
11
Pisanie krotkich wypowiedzi w stylu "no może troszeczke"
"popieram" ,albo "masz racje" itp beda tez traktowane jako spam, pomysl troche nad wypowiedzią, bo takie krotkie posty nic nie wprowadzaja do tematu
Hm...Moim zdaniem najsilniejszy był jednak Krillan. Fakt na samym początku oszukiwał i to nie mało. Ale potem się starał jak mógł. I trenował...Przecież zazwyczaj jak coś się działo, a Goku był w tarapatach to Krillan go właśnie ratował xD
Tak, Krillan jest najsilniejszy
ale wy jesteście dziwni dobrze że sie nie przyczepicie do tego że Kamesenin sie nie starzeje (wypił miksture nieśmiertelności czy cos w tym stylu) bo to jest to samo chcem wam wyjasnić że to jest ANIME!!! a nie reality show więc nie bierzcie tego tak poważnie bo moze tienshin też sie kiedyś napił jakiegoś roztworu z gumi jagód czy czegoś tam i mu 3 oko sie pojawiło a krilan moze nie ma nosa bo urodził sie bez niego tak samo jak moja siostra cioteczna urodziła się bez żadnej ręki ani nogi (teraz mówię serio ) więc nie czepiajcie sie do takich szczegułów bo ja moge powiedzieć że Yamsza jest nie z tego świata bo sie bał kobiet ale wy jesteście dziwni [LOL]
PS. i jestem nadal utwierdzony w tym że to Tienshin jest najsilniejszym ziemianinem ponieważ jeszcze raz powtarzam (słuchać i sie nie kręcić ) on trenował nadal gdy Krilan już dawno przeszedł na " emeryture " a Yamsza od czasów cell interesuje się juz tylko fajnym sprzętem (zresztą zawsze tak było )
Hehe tak doczepiliście się to Tiena o trzecie oko i do Krilana o to, że niema nosa i ma 6kólek na czole. Może sie bawił w tą reklame Coca-Cola i puszki głową zgniadał. A nos stracił w akcji ... . Ale nielicząc Krilana , Tiena, Yamsze itp. to Herkules jest najsilniejszy , a licząc Tiena itp. To Tien jest najlepszy . Bez dwóch zdań.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Tien albo Krilan jeden z nich był najsilniejszym ziemianinem Yamsza był od nich dwóch o wiele słabszy a zdecydować się nie mogę co z tego że Tien zatrzymał komórczaka ale w walce z Krilanem mieliby takie same szanse