Możliwe jest, że to ta babka z jego drużyny, ale gdy umarła jakoś się wcale nieprzejmował. Bardziej interesowała go śmierć przyjaciiela . Oprócz tego nigdy nie jest pokazane żeby dażył ją nawet najmniejszym uczuciem.
Po obejżeniu kinówki Bardock , gdy powoli ginie mówi imię Kakarotto i jeszcze jedno inne tylko niewyrażnie możliwe , że to ona matka Goku
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Zgadzam się z Jedzą, wszyscy chcieli by mieć takiego syna jak Songo.
Wariat myślimy podobnie xD Ja stawiam, że właśnie ta Serpia czy jak jej tam od Bardocka to mama Goku ^^ Podobieństwo jest i to nawet duże
Moim zdaniem matką Goku jest Serepia (kobieta z drużyny Bardocka), ponieważ na plakatach do filmu kinowego 'Bardock - The Father Of Goku' na pierwszym planie jest Son Goku, a tuż za nim właśnie Serepia i Bardock trzymający Goku za ramiona, a i w samym filmie tez jest mowa o niej jak o matce Son Goku (można tak wywnioskowac)
Ja szczerze muwiac niewiem kto moglby by byc matka goku no ale korzystajac z dokladnych informacji innych to przypuszczam ze mozliwe by bylo ze matka goku jest Serpia i wieze w to
Matka Goku... : D Ciekawe : ) możliwe że to Serepia ale możliwe też że nie : ) Zgadzam się z Heinie co do wywnioskowania. ^______^ Ale cóż... do końca nie wiadomo jak to jest : D
Ja uważam że matka Goku była podobna do Pan wkońcu to jej babka. A kim była to jestem na 99% pewna że to Serepia (ta z druzyny Bardocka) Jest podobna do Songoku
O lol ale głupio wyszło z tym tematem jeden powiedział że matka goku to Serepia i od razu prawie wszyscy mówią to samo a może matką goku była jakaś nie znana nam osoba kto to wie