Hmm, dziś zadam wam nastepujące bardzo trudne pytanie który " skin " bulmy najbardziej lubicie i w którym najbardziej się wam podobała i który był najgorszy oraz który był najbrzydszy.
według mnie najładniej wygląda na samym początku DB ponieważ jest młoda i powiecmy tak leciutko seksowna <lol> najbardziej też lubie ją wtym czasie ponieważ jest strasznie zarozumiała i szuka sobie wymarzonego chłopca ( na początku wypadło na Yamsze ) i jest jeszcze strasznie kochliwa najbardziej nie lubie jej gdy się " lekko " postarzała w DBGT ponieważ straciła większość tego za co ją polubiłem czyli kochliwość i lekka dziwaczność zostało jej tylko częściowo zarozumialstwo aczkolwiek z tego też troche wyrosła. a teraz czas na to w kiedy dla mnie wygląda najbrzydziej i powiem wam że dla mnie to najbrzydsza jest gdy miała kręcone włosy bo wyglądała staro i wogule jakoś tak ni jak (było to w czasie kiedy przybył mecha freeza ).
A mi się właśnie na samym początku nie podobała. Była taka jakaś dziwna xD
Moim zdaniem najlepsza była w DBZ. Wtedy na Namek i jak poznała Vegete. Była taka miła, że go "przygarneła" i wogóle.
Wydaje mi się, że wtedy miała najciekawsze fryzurki xD
Ja lubie ją na początku Db, poniważ jest zarozumiała i bardzo kochliwa , natomiast nienawidziłem jej w Db GT przez tą fryzurę, bo ja bardzo postarzała .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
mi sie podobala jak byla zaraz po urodzeniu trunksa byla calkiem ladna i mila za to w db na samym poczatku mi sie wogule nie podobala byla taka strasznie hmm.... dziecinnaP
Mi sie podobala na planecie Nameck gdy Songo walczyl z Frezerem fajna fryzurka itd. Ale i tak chyba na samym poczatku DB jak spotkala Songo byla najlepsza, mloda, szukala swej milosci co tez czasami bylo smieszne i strasznie bojazliwa wtedy mi sie najbardziej podobala