jaka według was jest najlepsza aura w dragon ballu i dlaczego właśnie ta a nie inna.
mi najbardziej podoba sie aura SSJ2 ponieważ jest troche wieksza od tej z SSJ i najbardziej podobaja mi się w niej te takie prądy naokoło Sayana natomiast taką 2 aurą która mi sie podoba to przy użyciu Kaiokena bo jest taka oryginalna i ma fajny krwisty odcień czerwieni
mi sie podobala aura goku jak zmienial sie pierwszy raz w ssj wtedy te wszystkie glazy jak sie unsily pozatym najbardziej mi sie podobaja aury jakw trakcie zmiany w ssj unosza sie rozne rzeczy i te wszystkie blyskawice a najlepiej to jak na ktoryms turnieju gohan pokazywal moc kibito co sie te kafelki podnosily to bylo cos albo jak goku walczyl z cellem tez bylo fajnie
Mi podobają się dwie aury :
1. Aura przy SSJ2. Fajna złota aura, ale jednak najlepsze są pioruny. Podkreślają, że tak powiem charakterek sayjanów xD
2. Aura przy technice Kaito. Songo miał taki fajny czerwony kolorek xD Pomojam fakt, że czerwony pasował mu do koloru włosów... Czerowny dobrze oddawał w momentach walki furie Goku.
1.koioken bo ma fajnu kolor
2.troche podobna do koioken kiedy Songo Khan zamkniety w kapsule Raditza z nerwow ja rozwala i zjatuje na ziemie wtedy tez mial fajna aure
Dostajesz kolejnego warna za NIE ARGUMENTOWANIE swoich wypowiedzi. szczerze mnie zadziwiasz... a o to i kolejny raz pokazuje Ci topic poświęcony argumentacji -->Argumentacja<-- nie wiem dlaczego, ale jakoś wątpię czy to przeczytasz