‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘ ‘‘
Nawigacja
Menu
  Strona Główna
  Forum
  Czat
  GTW [DB MW Team]
  DBHU-Poradnik
  Kontakt
  System Rang
  Sposób na MU
  TOPLISTY
  Toplista ^^DBMW^^
  Great Contest

Info
  Akira Toriyama [NEW]
  Bohaterowie DBZ
  Cenzura w DB
  Drużyna Bardocka
  DragonBall AF
  Dragons
  Formy Frezera
  Fuzje w DB
  Liczby w DB
  Majin
  Saiyanie
  Spis Odcinków DB
  Spis odcinkow DBGT
  Spis odcinków DBZ
  Transformacje Saiyan
  Życzenia

Multi
  Animacje
  Dragon Fall
  Filmy
  Gry
  Manga
  Neko Majin
  Odcinki DB
  Odcinki DBZ
  Odcinki DBGT
  Odcinki DB QS
  Dragon Ball Z UNCUT DVD-Rip
  Odcinki Golden Boya
  Odcinki Cowboy Bebop
  Odcinki Naruto
  Odcinki Naruto Shippuuden
  Odcinki Saint Seyia
  Odcinki Vision of Escaflowne

Free
  Sygnaturki

Recenzje
  Recenzja Golden Boy
  Recenzja Shaman King

Użytkowników Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych: 6,519
Witamy Najnowszego Użytkownika: ~Alni2
Na Czacie sa:
Najaktywniejsi
Na miejscu 1 jest:
$misiek21elk

Punktacja:
Ogólne: 1086
Bonusy: 3300
Kary: 0

2) ~Wariat 3403pkt
3) ~morelowy 1720pkt
4) ~grzeniu 1455pkt
5) ~Miska 1407pkt
6) ~GameBWS 1380pkt
7) ~Pavlo84 1360pkt
8) ~matx132 1193pkt
9) ~Qiara 1004pkt
10) ~zidan10 880pkt

Reklama

SSJ POWER

The Witcher

Anime Army

Dragon Ball Site

Katalog.Eggs.pl

DBChat! Serdecznie zapraszamy!

TeamZ

Dragon Ball Polska

Zobacz Temat
^^DragonBall-MostWanted^^ Portal wiedzy o DragonBall .Posiadamy obszerny download ,Filmy, Gry, Odcinki, przyjazna atmosfera , pomocni admini | Manga i Anime | Dragon Ball
Autor Dlaczego wcześniej Saiyan'ie nie mogli osiągnąć poziomu SSJ??
~Heinie
Użytkownik

Ostrzeżeń:1
Dodane dnia 25-02-2007 21:36
SUPER SAIYAN'IN - pojawia się raz na tysiąc lat. Przekracza on wszystkie granice, których nie mogą przekroczyć nawet najgenialniejsi wojownicy smiley

Moim zdaniem Saiyan'ie mięli zbyt mało treningu lub 'walk na granicy śmierci', dlatego nie mogli osiagnąć legendarnego poziomu Super Saiyan'ina, ale najbliższy by osiągnąć ten stan był Bardock ojciec Son Goku, oczywiście gdyby nie zabił go Freezer.
Vegeta był przekonany, że jak 'ta legenda' jest prawdziwa to tylko i wyłącznie on mógł zostac Super Saiyan'inem, ponieważ nie zna litości i jest brutalny...
Jak wszyscy wiemy okazało się, że to nie była legenda i wszyscy Saiyan'ie mogli osiągnąć poziom Super Saiyan'ina tylko musięli bardzo ciężko pracować, a pierwszym, który go osiągnął był główny bohater Anime, czyli Son Goku smiley
Wyślij Prywatną Wiadomość
Autor RE: Dlaczego wcześniej Saiyan'ie nie mogli osiągnąć poziomu SSJ??
~morelowy
Użytkownik

Dodane dnia 25-02-2007 21:44
no zgadzam sie z toba w zupelnosci vegeta byl az za bardzo przekonany o tym ze to on bedzie pierwszy i sie przeliczylsmiley ale z jednym sie wacham co do tego kto pierwszy osiagnal ten poziom jak dla mnie byl to broli chyba co nie !!??

Szatan serduszko rulez!!!
7357265 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Heinie
Użytkownik

Dodane dnia 25-02-2007 22:00
Broly czy Son Goku
Teraz właśnie zacząłem się zastanawiać, ale zwróćmy uwagę na to, że widzimy jak Son Goku Przyjmuje formę Super Saiyan'ina natomiast nie widzimy tego przy Broly'm więc nie możemy dokładnie stwierdzić, który z tej dwójki był 'pierwszy'.
Dlatego stwierdziłem, że Son Goku jako pierwszy przyjął postać Super Saiyan'ina
~Wariat
Użytkownik

Dodane dnia 26-02-2007 10:45
Pierwszy poziom Ssj osiągnoł Brolly. Jest pokazane w kinówce jak ma z 10lat i jest na Ssj i rozwala planety smiley, więc się z tobą Heinie niezgadzam. A mówiąc o Legendarnym Sayjaninie, który się rodzi raz na 1000lat jest Brolly, ponieważ tylko on posiadał ulepszenie poziomu Ussj, który zwał się Lssj. Dawał on duży przyrost mięśni co jak każdy wie daje dużo siły i wytrzymałości, ale to go wcale niespowalniało, a wręcz przeciwnie dawało mu szybkość. Vegeta jest brutalny, ale nie tak jak Brolly, który sam nieraz uderzał ojca i bawił sie stworzeniami żywymi. Można powiedzieć, że był psychiczny, bo chciał zabić Goku za to, że w inkubatorze płakał smiley. Jego ojciec Paragas musiał kupić naszyjnik dzięki któremu go kontrolował. Paragas sam chciał kontrolować Brolly'ego, bo chciał władać wszechświatem, ale go nierozwalić w przeciwieństwie do jego syna smiley. Wracając do temu chciałem powiedzieć, że wcześniej od niego nikt nieosiągnoł Ssj, bo brakowało im trudnego treningu. W kinówce specjalnej- Bardock the father of Goku jest pokazane, że zamiast Sayjanie walczyć z Friezą to się zabawiali i wyśmiewali z Bardocka, który mówił prawdę. Vegeta by tak szybko nieosiągnoł Ssj jakby tyle razy niebył leczony lub wskszeszany smiley. No może pod koniec Db Z jak był Majin miał by już Ssj smiley. A więc to chyba tyle smiley.

_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_

Niech każdy wchodzi http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=212371

Edytowane przez ~Wariat dnia 26-02-2007 10:50
8651053 Wyślij Prywatną Wiadomość
~Cichy
Użytkownik

Dodane dnia 26-02-2007 11:59
Buhahahha!! smiley Mi się wydaje ż prede wszystkim Vegeta osiągnął SSJ bo chciał dorównać Goku smiley...
No ale wydaje mi się też że np Saianie z Drużyny Bardocka mogli osiągnąć SSj gdyby ich nie zabito smiley

1232287 Wyślij Prywatną Wiadomość
$misiek21elk
Uploader

Dodane dnia 26-02-2007 12:51
wszystkim sie wydaje, smiley
Dla mnie to wygląda tak.
Aby osiągnąć poziom SSj należy zgromadzić w sobie odpowiednia ilość energii, a w przypadku SSj należało jeszcze się rozzłościć. Także każdy Saiyjanin mógł być ssj wystarczy tylko posiadać określony poziom mocy.
Hmm teraz kto pierwszy, Broliego widzimy chyba po raz pierwszy z ssj w 8 kinówce, zresztą czy to ważne, Broliego zabili, Songo wygrał i jest OK, ważne kto okazał się silniejszy a nie kto pierwszy osiągnął poziom, takie moje zdanie smiley. (co komu po ssj skoro gryzie glebe )

" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "

Najlepsze kodeki

Edytowane przez $misiek21elk dnia 26-02-2007 12:52
z problemami MU pisac na forum Wyślij Prywatną Wiadomość
~grzesiek7
Użytkownik

Ostrzeżeń:2
Dodane dnia 26-02-2007 17:13
calkowicie zgadzam sie z moim poprzednikiem smiley
5548991 Wyślij Prywatną Wiadomość
#panzerPL
Admin

Dodane dnia 26-02-2007 17:55
Warn dla grzesiek7
Poczytaj sobie troche regulamin

Mou dare ni mo tomerarenaku natte'ku

Edytowane przez #panzerPL dnia 26-02-2007 17:56
8641977 Wyślij Prywatną Wiadomość
#gowegetassj5
Admin

Dodane dnia 27-02-2007 14:12
a dla mnie to w poście miśka wszystko by się zgadzało ale według mnie nie wystarczy określony poziom mocy ponieważ trzeba jeszcze bardzo chcieć ten poziom osiągnąć trzeba tego pragnąć całym ciałem i duszą a powód jest chyba nieważny czy dla dobra czy dla zła. więc tylko osoby obdarzone determinacją mogły go osiągnąć które bardzo tego chciały jak np Vegeta osiągnął go bo chciał pokonać GOKU i w obronie siebie a Goku aby pomścić swoich bliskich. ale to by sie odnosiło tylko do 100% Sayan jin ponieważ reszta z pokolenia na pokolenie miała coraz łatwiej.

REGULAMIN !!!

Soundtrack by Goweg

zanim napiszesz posta w zagadkach

"każde zabezpieczenia można złamać , włam się tam gdzie jeszcze nikt się nie włamał, informacja che być wolna, wina jest zawsze po stronie admina"
3936213 Wyślij Prywatną Wiadomość
~krzychupl
Użytkownik

Dodane dnia 06-03-2007 20:53
To na pewno wściekłość i wielka siła sprawiają, że sayianie przechodzą w ssj a że na początku nie było odpowiednich sutuacji to nie wina sayian zamieszkujących vegetę smiley
Jedza
Użytkownik

Dodane dnia 07-03-2007 14:15
To proste . Wystarczy spojrzec na to jakim trzeba byc zeby wejsc na ssj.
Trzeba byc wscieklym. I to raczej ze smutku . A Saiyanie byli raczej zbyt dumni zeby stac sie naprawde wscieklymi . No i trzeba osiagnac odpowiednio wielka ilosc energii , a Saiyanie (o dziwo) nigdy nie przekroczycli 1 mln . Frezer nie byl Saiayanemsmiley

2978753 Wyślij Prywatną Wiadomość
~stahu9
Użytkownik

Dodane dnia 13-03-2007 22:11
Moim zdaniem saiyanie obijali sie i nie trenowali wystarczajaco, uwazali sie za najpotezniejszy lud i nie musieli trenowac by podbijac inne ludy.Co do poziomu energi zgadzam sie tylko czesciowo. Ktos kto miał poziom 300 nie mógł sie zmienic to fakt ale songo jak sie zmienił to był wyczerpany walka z frezerem wiec poziom jego mocy nie mógł byc zbyt duży. a mimo to zmienił sie pod wpływem samych emocji. Ups chyba skopiowałem troche wypowiedzi Heinie no ale to pokazuje że nie jestem sam.

I zrób Mi co
~videl14
Użytkownik

Ostrzeżeń:2
Dodane dnia 14-03-2007 14:24
Myśle że nie mogli osiągnąc poziomu SSJ bo nie mieli wystarczająco wymagających przeciwników i praktycznie nie zależało im na nikim a przez to nie mieli podstaw do wielkiego gniewu.
2993633 Wyślij Prywatną Wiadomość
~pucek365
Użytkownik

Ostrzeżeń:3
Dodane dnia 23-03-2007 13:14
Mi sie wydaje ze sajanie z vegety bardziej wszstko niszczyli niz trenowali uwazajac siebie za najsliniejszych ludzi wszechswiata a po za tym goku i tak tyle razy byl w zaswiatach i jeszcze ten trening w 100 krotnie zwiekszonej sile ciazeniasmiley

Kakarotto...!

I won't let you!
8023071 Wyślij Prywatną Wiadomość
~KUBZA111
Użytkownik

Dodane dnia 30-03-2007 16:22
myśle że nie mogli sie przenienić poniewarznie miel wystarczająco energi i tak bardzo tego nie chcieli bo uwarzali się za najsilniejszych
Skocz do Forum:
Logowanie
Login

Hasło

Zapamiętaj mnie

Shoutbox
Tylko zalogowani mogą dodawać posty w shoutboksie.

~olex
DATA: 22/05/2007 21:50
loooooll xD
czuję się taka... zdegradowana xD

~bembi
DATA: 22/05/2007 16:59
hehe na zarty sie zachcialo smiley

#gowegetassj5
DATA: 22/05/2007 15:43
a co do pkt w SB to powiedzmy, że żyjemy przed napoleonem, decyduje "szlachta"(czyt. redakcja),, a chłopi uprawiają ziemie (czyt. stronke) smiley to taki żarcik... smiley

#gowegetassj5
DATA: 22/05/2007 15:40
siema Malice 21, pozdrowienia, czekam na ciebie, jak wrócisz to zrobimy o czym gadaliśmy... xD olex... Krzysiu, banik na 2 tygodnie za reklamę strony smiley...

~zidan10
DATA: 22/05/2007 13:19
Uwaga zadałem zagadke o DB

~zidan10
DATA: 22/05/2007 12:49
No właśnie moglibyśmy tak kiedyś zrobić albo tym co podoba się to niech się ty logują ; www.imperialanime.yoyo.pl

~olex
DATA: 22/05/2007 12:24
Goweg hahaha podtrzymałeś mnie na duchu tą wypowiedzią xD Jakoś mi nie zależy na punktach nie wiem jak wam ;P

~malice21
DATA: 21/05/2007 23:15
a tak pozatym to pozdrowka z anglii za 3 dni wracam to sie zajmiemy naszym projektem ......

~malice21
DATA: 21/05/2007 23:14
zrobcie tak jak na IA ze 1 post w s to jeden ptk ....

#gowegetassj5
DATA: 21/05/2007 20:13
no, oczywiście jest taka możliwość.... ale nie ma szans na urzeczywistnienie smiley

Katalog stron na MCportal.pl
Otwarty Katalog Stron
Katalog Stron - Dobre Strony
Katalog stron
katalog stron
mIRC.pl Katalog stron

Darmowy Hosting zapewnia YoYo.pl | XT.pl - Darmowe Domeny