Songo SSJ było genialne xD i podobało mi sie jescze Gohan SSj2 xD wyglądał super wtedy xD i się wzruszyłam jak Goku mówił że jest duny ze swojego syna xD
heh, najciekawsza byla w SSJ jak Goku walczyl z Freezerem... tak mu fajnie wlosy "mygaly"... fajna byla tez przemiana Gohana na mistic z tym mieczem fajnie wygladal
Songo SSJ w walce z frezerem i jeszcze Gohan w mistic SSJ 3
Spoko, loko, luz i spontan Songo fajnie sie darł przy tej przemianie i wogóle fajan otoczka była te wszstkie pioruny i fajna była mina frezera jak zobaczył SSJ
A Gohan jak sie w Mistic przemienial to fajnie( przynajmniej w mojej opinii) wygladalo to takie jakby falowanie calego terenu jakby na dywanie byli no i wogle potem mial jeszcze taki fajny blysk w oku( bialy cień)
Mi sie podobały dwie Songo w SSJ i Songo w SSJ 4
SSJ było fajne, niezle to wszystko wygladalo a mina Frezera
I z Oozoru w SSJ 4 to mi sie podobało najbardziej
Mi się strasznie podobała przemiana Songa w SSJ3.
Super wyglądał w tej złotej aurze, a długie, złote włosy strasznie mu pasowały. I jeszcze to zaskoczenie, że on jest do czegoś takiego zdolny...
Poprostu rewelacja
Dla mnie najlepsze było jak Songo zamienił się w ssj4 w GT - 35 odcinek - zajebiozahttps://www.dbmw.info/images/smiley/cool2.gif
https://www.dbmw.info/images/smiley/cool2.gif
no cóż w DBZ było dużo przemian, a w ich wyniku bohater zyskiwał dodatkową moc, inny wygląd, lub moc i wygląd za jednym zamachem
jednak wracając do tematu... podobała mi się przemiana Gohana w ssj2
Jak dla mnie to najlepsza była przemiana w sjj3 songa poniewaz fajnie wtedy wyglągał, puzniej zastanawiałem sie jakby wyglądał radim ssj3... ale mniejsza z tym
Podobała mi sie też przemiana tronka w ussj, taki w cholere przypakowany i fajnie wyglądające włosy
Mi sie podobaly dwie przemiany Goku w ssj1 poniewaz czul sie zly na Frezera i uwolnila sie z niego moc. Oraz podobalo mi sie przemiana Goku w ssj3 odczowano energie na calej ziemi oraz w Krolestwie Bogow.
Dla mnie najlepsza była przemiana w ssj3 . Podobała mi się ponieważ przemieniający się w nią miał fajny wygląd szczególnie ten fryz i moc też nie była słaba . Jej wadą według mnie było to że zużywała wiele mocy