Zastanawiam się jakie macie wspomnienia związane z dragon ball. Ja pamientam jak mama nie zgadzała się abym go z bratem oglądała to blokowała nam stacje RTL7 a my zakodowali sobie ze 20 RTL7 i nie było problemu. Albo pamiętam że jak pierwszy raz oglądałaliśmy DB (miałam może 9 lat) i szedł odc. jak Goku pokonał Freeze to tak się cieszyliśmy że poszliśmy oznajmic o tym wspaniałym wydażeniu tacie. Teraz wasza kolej
ojejj wiele wspomnień, wprawdzie całe dzieciństwo przed oczami mi przelatuje jak myślo o DB, pAmiętam jak z ziomami z podwórka było nas z 15 się laliśmy tak jak w db, a co najmniej próbowalliśmy xD
pamiętam jeszcze że cała szkoła miała na to odpał i na lekcjach zamiast się uczyć malowałam Goku itp .. ;p
Raz kupiłam sobie bryloczek z songiem i w budzie mi sie zgubił xD załamałam się wtedy xD o_O
Ja pamietam ze mama nielubiala gdy ogladalem DB ale czasami jak ze mna ogladala to sie smiala... Pamietam jak zawsze chodzilo sie do kolegow i zapraszalo do siebie na ogladanie DB, a jaka byla furora jak wyszly karty DB z jakis chipsow albo albumy i naklejki do niego cale dziecinstwo mi sie przypomina jak teraz ogladam DB
Omg, masa wspomnień xD
Pamiętam, że po każdym odcinku biegłam do rodziców z bratem i opowiadaliśmy cały odcinek xD A kiedy Goku walczył z Frezerem to w miejscu nie mogłam usiedzieć. Ciągle coś tam krzyczałam "Goku dawaj!" albo "Musisz wygrać" xD
Czasami to i mój tata siadał i oglądał ze mną
Ja pamiętam nie zadużo z tego co leciało w telewizji ponieważ byłem bardzo młody i nie przywiązywałem takiej wagi do DB (wolałem pograc na kompie) ale pamiętam odc. 60 serii GT, nie mogłem nigdy oglądnąc do konca odcinka bo mama miała jakis serial albo musiałem isc do szkoły xD
pamiętam jak z ziomami z podwórka było nas z 15 się laliśmy tak jak w db, a co najmniej próbowalliśmy xD
pamiętam jeszcze że cała szkoła miała na to odpał i na lekcjach zamiast się uczyć malowałam Goku itp .. ;p
Raz kupiłam sobie bryloczek z songiem i w budzie mi sie zgubił xD załamałam się wtedy xD o_O
moim zdaniem najlepszy moment był taki ze jak wyszłem z klasy to pisali sprawdzian z chistori zamiast pisac sprawdzian z histori to oglądali kreskówke dragon ball
no to niezłe akcje u Was tam wszkole lecą , na prawdę
i języka polskiego Was tam pewnie też świetnie uczą, w przeciwieństwie do
"[url]chistorii"[/url]
a skad ten telewizor mieli, od nauczyciela?