Witam was jestem VegetaSSJ# dzis zrobilem moj pierwszy teledysk piszcie komentarze co sadzicie o nim tylko badzcie lagodni w ocenie bo to moj pierwszy teledysk http://images3.fotosik.pl/131/0b4729a88960940e.jpg
Hehe musze ci powiedziec ze napweno ma jak dla mnie to nie wyszlo ci to za dobrze, muzyka moze i fajna, ale te odglosy walki , muzyke , itp, z oryginalnego odcinka to mogl bys wyciac
BTW ten link co w poscie podales to jest link do jakiegos zdjecia, w opisie sobie dales link do swojego teldyska
No i co z tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hmm... taki jezyk tutaj raczej nie bedzie akceeptowany
3
Zanim coś napiszesz pomyśl przez chwilę, pisz zgodnie z treścią tematu , jeśli nie masz nic do powiedzenia lepiej nie pisz wcale.
11
Pisanie krotkich wypowiedzi w stylu "no może troszeczke"
"popieram" ,albo "masz racje" itp beda tez traktowane jako spam, pomysl troche nad wypowiedzią, bo takie krotkie posty nic nie wprowadzaja do tematusmiley
2
Nie pisz dwóch postów pod rząd. Aby dopisać coś do poprzedniego postu użyj opcji EDYTUJ.
A i jeszce jedno admin ma zawsze racje
Nieprzestrzeganie zasad forum, spamowanie lub pisanie w celu zdobycia punktów i rang, będzie karane ostrzeżeniami,
Przykro mi regulamin jest po to by go przestrzegac,
Masz szczescie bo jak narazie to jeszcze warnow nie rozdaje, ale jak to sie jeszcze raz powtorzy ...
możę i fajny teledysk..ale polecam oglądać efekty pracy profesionalistów...ale nie zapominajmy...każdy profesionalista był kiedyś amatorem...w sieci znajduje się wiele fajnych teledysków..ale też są takie z beztreściwą muzyką..i złym obrazem..ale fajnie że coraz więcej ludzi bierze się za takie rzeczy, dając początek czemuś nowemu...życzę powodzenia ~VegetaSSJ3..możę jak będziesz miał lepszy sprzęt i troszeczkę więcej doświadczenia..to w tedy napewno..zmajstrujesz coś fajnego..
Mój pierwszy teledysk był jak gohan walczył z cell junior , a 2 teledysk to już był cudeńko siedziałem 2tygodnie skladał sie od dbz po dbgt muza perfket dobrana do scen , lecz tak mociłem tak kręciłem , że go niechcący usunołem .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Jesli bys wyciszyl odglosy bylo by lepiej ale ogulnie byl calkiem fajnie nawet moge powiedziec ze fajna muzyczka ale niezabardzo dobrana ale to pierwszy teledysk mozna przymknac oko