Czy uważacie że wspaniały wojownik herkules jest następco genialnego żółwia ?
Mi się wydaje że tak bo w niektórych odcinkach to normalnie się lałem z niego
albo jak w jednej kinówce płacił żenie krilana aby walczyła za niego, i do tego żeby podkładała się na wielkich turniejach sztuk walk, krilan nienarzekał na brak forsy.:haha:
O jeju co to by się działo żeby Herkules nauczył się kamehameha, Ftedy nie dość żę był by potężny to jeszcze głupszy przechwalał by się na wszystkich turniejach jak to Herkules.
Heh Herkules bez wątpienia jest barwną postacią w Dragon Ballu. Myślę, że został stworzony by nieco ożywić monotonność świata DB. Niektóre momenty z Herkulesem w roli głównej były naprawdę śmieszne. Np. podczas walki z Cellem śmiałem się z głupoty ojca Videl
Ja wiem , jak dla mnie to ten hercules wcale nie jest taki zły, znaczy się jest noobem , pyszałkiem, tchórzliwy,za pewny siebie trochę też jest, ale po za tym to tak patrząc na umiejętności reszty ludzi, to on jest świetny, silny , bo kto z normalnych ludzi przeciagnałby ileż tam ciężarówek, no chyba żeby pudzian, ale jemu i tak troche do herkulesa brakuje
Herkules jest barwna postacia wprowadza do DB duzo humoru ale wedlug mnie nie mogl by byc nastepca G.żółwia nawet pod wzgledem humou bo jak dla mnie to nikt nie przebije G.żółwia bo jest nieco zboczony a namiastka erotyzmu w takim Anime jest zabawna zwlaszcza w wykonaniu takiego staruszka jak G.żółw
Genialnego żółwia nikt nie przebije ale Herkules nie jest zły jest bardzo śmieszny noi wykazał sie odwagą gdy uratował Vegete z rąk Kid Buu na planecie bogów
Herkules jest postacią, która wprowadza jeszcze więcej humoru do db. Jako wojownik był cienki. A z tym kamehameha to by pewnie dymek póścił jak goku na początku.