To anime można obejrzeć na kanale Jetix. Kiedyś oglądałem kilka odcinków i uważam, że jest to anime na poziomie średnim. Nie przyciągnęło mnie tak jak Naruto czy Bleach (a te anime przyciągnęły mnie po pierwszym odcinku )
Kiedyś też tłumaczyłem pierwszym tom tej mangi. Miałem przetłumaczyć w ogóle całą mangę, jednak zapał wygasł...
Ja sądze że to jest dobre anime ciekawa kreska, fabuła występuje dużo fajnych postaci a przede wszystkim dobre sceny walki moze nie takie jak w DB ale fajne
11
Pisanie krotkich wypowiedzi w stylu "no może troszeczke"
"popieram" ,albo "masz racje" itp beda tez traktowane jako spam, pomysl troche nad wypowiedzią, bo takie krotkie posty nic nie wprowadzaja do tematu
Ostatni raz upominam
Dobry klimat, zawsze pociągał mnie świat duchów
Mój młodszy brat to ogląda i się z tego ciesze bo to anime może go czegoś nauczyć o przyjażni tak jak mnie nauczył tego DB
Całkiem fajne anime oglądałem wszystkie odcinki i mi się podoba choć oczywiście nie powiem również że jest genialne. Bardzo podobają mi sie walki w tym anime ponieważ są dość efektowne. fajne też jest rozwijanie mocy bohaterów można to określić jako coś lekko podobnego do stadium ssj w DB ponieważ z każdym poziomem zyskują coraz to nowsze a co ważne fajniejsze i bardziej interesujące moce. jak dla mnie to 8,5\10
EDIT: co za idiotyczne posty: shaman king jest fajny ale wole DB
my nie rozmawiamy o DB tylko o SK i posty w stylu shaman king jest fajny ale wole DB nie dają żadnej argumętacji i powinno sie warny za to wstawiać
Shaman King dobre nieprzyciąga tak jak Db i nie jest aż takie ciekawe ale ogólnie very good job
lekko i przyjemnie sie ogląda a o to przecież w Anime chodzi
Moim skromnym zdaniem król szamanów jest fajna anime ale jeszcze brakuje mu do db
Taa moim skromnym zdaniem, jezeli jeszcze raz napiszesz takiego krotkiego i bezsensownego posta, to cie czeka kolejny warrnik
nastepny raz piszemy tak : shaman king jest fajny bo....[TUTAJ WPISUJESZ DLACZEGO UWAZASZ ZE SHAMAN KING JEST FAJNY]
...Ja ?!Niejestem ani Songoku anie Vegeta. Powstałem po to żeby cię znieszczyć!
nie jestem SK, ogladałem parę odcinków na Jetixie chyba. Co moge powiedzieć. Hmm sam nie wiem, wykonanie ciekawe(kreska), fabuła całkiem całkiem, ale czasem monotonne, jedynie walki są godne uwagi. I główny bohater jakoś tak nie przypadł mi do gustu, ta jego bestroskośc(nie wiem jak to nazwać, ciągle usmiechnięty, bezproblemowy, to mnie drażniło), ogólnie, raz bym je obejrzał i odłożył na zakurzona półkę.
Moroov mnie zabije
3000 ptk na koncie, jeszcze 1000 i zmiana rangi
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Oczywiście oglądam to anime bardzo mi się podoba mojemu bratu zresztą też większość odcinków oglądałem ale nie wszystkie bo od niedawna mam satelite ale lubie króla szamanów wczoraj tzn. 16.01.2007 był super odcinek mało nie spadłem z fotela niektóre odcinki to naprawdę zrobili śmieszne
Ehh Szaman King nigdy tego nieogladalem ale duzo o tym slyszalem osobiscie wole db szaman king troche bardziej dla dzieci hehhe ale ja jestem dzieckiem mam tylko 14lat ale to nie moje klimaty
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_