no ja powiem ze kilka odcinów już pobrałem, ale jak na razie to nie ma czasu ażeby sobie to przeoglądać, kiedyś , jak to leciało zaraz przed Dragon Ballem to mi sie dosyć podobało, ale do db i tak sie nie umywa
ogladalem i nawet mi sie podobalo..... to tez jest juz dosyc stare ale szkoda ze nie puszcza tych anime w tv od nowa np.DB, rycerze zodiaku itp....fajnie by bylo
Niepuszczają bo politycy sa głupsi niż ustawa przewiduje a po za tym to by było zbyt piękne
Dragon Ball Wszystkie odcinki od nowa i Kinówki w TV
Rycerze Zodiaku
Gundam Wings
Cowboy Bebop
Beyblade (może nawet być)
Slayers
Kiedys jak byłem mały to oglądałem gdy leciało jeszcze w TV i obejrzałem chyba wszystkie odcinki tego anime i nawet mi sie podobało, ale jak dlamnie to i ine anime niemogą sie równać z Dragon Ball
Mówicie że nie może się równać z DB, a oglądaliście serie Hades?? lub Hades Inferno, jesli nie to hmm (nie wiecie o czym mówicie), zachęcam. Sam teraz oglądam Hades i jestem pod wrażeniem, tego w TV nie było. Odcinki są na naszej stronce, link jest w moim podpisie.
Lubię DB, ale SS jest też zajebiste dla mnie, chociaż głupota Rycerza Pegaza jest czasem porażająca, tak samo jak Songa zresztą .
Polecam bardzo to anime, pozycja obowiązkowa
A jaka wasza jest ulubiona seria??
Bo moja to na razie Hades, jak obejrzę Hades Inferno może zmienię zdanie
EDIT:
Jak ogladałem odcinek 6 Inferno Hades, połapałem sie ze cos jest nie tak, bo to ostatni odcinek, poszperałem i okazało się że jest nieukończona na razie, ale bedę cierpliwy.
I nie zmieniam zdania Najlepsza jest Seria Hades.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Rycerze Zodiaku to godne anime do obejrzenia. Gdy o nich słysze przypominają mi się stare, dobre czasy, gdy leciało to przed DragonBall'em . Moim ulubionym bohaterem jest Shun, ponieważ bardzo podoba mi się jego wygląd, a głównie jego dwa łańcuchy. Jeden służy do ataku, natomaist drugi do obrony. Oprócz jego lubię też Seyia. A tak wogóle to podziękowania dla $Misiek21elk za to, że dał nam możliwość ściągnięcia odcinków Saint Seyia.
Edit: Zapomniał bym. Co do serii jakiej lubie niemgę do końca powiedzieć, bo oglądałem tylko tą co leciała w telewizji, ale jak znajdę więcej czasu to ściągne sobie wszystkie . A więc narazie uważam, że najlepsza seria to ta z telewizji, ale pewnie zmienie zdanie .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_