Mnie to anime zauroczyło po pierwszym odcinku. Jednak gdy doszedłem do 100 odcinka wcześniejsze zauroczenie przeminęło. Beznadziejne "zapychacze" nie dają spokoju "mangowcom" chcącym obejrzeć "prawdziwe" Anime
Naruto to świetna manga, której chapter z resztą wychodzi co tydzień na oficjalnej stronie.
Anime dopóki trzymało się mangi też było bardzo dobre, niestety ja przestałam je oglądać gdzieś tak koło 140. Po prostu czytając mangę nie byłam w stanie oglądać już anime, które było coraz większym odstępstwem od mangi.
Generalnie Naruto jest świetne non stop coś się dzieje, fabuła jest także niczego sobie. Przyjemnie się czyta, oczywiście angielski wymagany
HEJ właśnie oglądałem reklame na Jetix że Naruto będzie TAM w krótce leciało a z tego co wiem do fajne jest choć nigdy nie widziałem więc proponuje wam oglądanie. fajnie że wreszcie to obejrze
Tak to prawda pierwsze 100odcinków jak dla mnie było fajne, potem już wszystko straciło sens i się mi odechciało tego oglądać, ale zapowiadało sie na niezłe anime . Moją ulubioną postacią jest oczywiście Uzumaki Naruto, który pochodzi z wioski Konoha oraz chce być Hokage, czyli liderem swojej wioski-Konohy. Co prawda niejest on tak dobry jak Goku z charakteru, bo jest chałaśliwy, uparty itp., ale właśnie za to go lubie .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Naruto jest zarabiste miazdzy walka Sasuke vs Naruto która ciagnie sie przez około 5 odcinków, a co do sciagniecia najlepiej przez bearshera po japonsku a potem jusz napisy tylko
UWAGA NIE ZWÓDZCIE SIE NARUTO KTÓRE LECI PO POLSKU NA JETIX! TO JEDNEN WIELKI SHIT! CENZURA ZERZARŁA TAM WSZYSTKO!ERO KRWI ZERO BRONI ZERO PRZEMOCY... NORMALNIE POKEMONY!!!
JEDYNY RTUNEK TO NARUTO PO JAPOŃSKU BEZ CENZURY ZE ZMIENNYMI ENDINGAMI I OPENINGAMI ORAZ Z WIELKIMI EMOCJAMI W KAŻDYM WYPOWIEDZIANYM PRZEZ BOHATERA SŁOWIE... a TO POLSKIE TŁUMACZENIE TO KWAAAAAAAAS! ODRADZAM OGLĄDANIE POLSKIEGO TYMBARDZIEJ ŻE TERAZ KOŃCZY SIE SERIA FILLERÓW NARUTO I ROZPOCZYNA SIE DALSZA JEGO CZĘŚĆ - POWRÓT DO MANGI CZYLI "3 LATA PÓXNIEJ"
Tak to prawda Zayl oglądanie polskich anime niema sensu dotego Naruto... Choć mogliby puścić Db , nawet ocenzurowane, bo niewidze w Goku jak zemści itp niemoge sobie tego wyobrazić. Przyzwyczaiłem się do dobrego i pogodnego Goku . To samo jest z innymi mangmi czy anime nie tylko o Db tu chodzi .
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
hmm, po pobraniu pierwszego odcinka i obejrzeniu, to bardzo ciekawie sie zapowiada okaze sie co bedzie dalej ale tak w miare zainteresowalo mnie to, i co fajne sa odcinki bez cenzury na stronce wiec kolejny plus