Ja bym sie strasznie ucieszyl jakby na Jetix puszczali DB ale nie moge nazekac na anime na tym kanale sa przecietne ....Ale i tak prawie nie ogladam tego kanalu
a właśnie ja bardzo lubie tam bardzo zwałową bajke lub anime bo nie wiem co to jest ale w każdym razie chodzi mi o "SHINCZAN" BARDZO ZWAŁOWY PIĘCIOLATEK który lubi młode fajne kobiety i ciągnąć zwałe tak ja to odbieram naprawde fajne choć ostatnio nie leci to napewno powruci
niby w planie wydawniczym Jetix znajduje się Naruto... eh... jak poacy wezmą go w swoje łapy ocenzuruja do końca, dadzą Uzumakiemu głos asha keczupa i walną muze w intrze w stylu "czy już wszystkie masz? czy już wszystkie masz?" to będzie rzeź... powinni w ogóle nie przerabiać intr i outr zarąbicha by była jakby co 20 odcinków zmieniała siemuza... ale w amerykańskiej wersji jest juztylko jedno intro... a co do Cowboya Bebopa to myślicie ze pusciliby to o 1 w nocy czy o 2? bo na bank nie wcześniej
Mi tam się niektóre podobają , ale nie wszystkie . Ogólnie kanał Jetix jest średni jak dla mnie , ale wolałbym żeby zamaist wszystkich anime jakie puszczają byłby DragonBall
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Ja nie oglądam Jetix ale mogli by puścić coś fajnego... chodź wądpie że puszczą -_______-" Ja czasem sobie na Pucce popatrze bo to takie słodkie i śmieszne ^___________^ a tak apropo to jakie anime wogóle na Jetix leci jeśli moge spytać? : )
Dla mnie to nie jest myślenie... Ci ludzie co pracują w Jetix i w polsacie to jak by pomyśleli to by wzieli póscili db naruto włatcy móch i jazdaa mieli by oglądalność że cho cho
Zgadzam sie a nie jakieś pierd... zacenzurowane puszczają!!!!
KUMALSKI!? weście przejmijcie ich stacje lub swoją zróbcie gzie będzie prawdzie nie zacenzurowane anime
Kreska jest dobra, ale dubling jest niedociągniety, oni tak cenzurują ze niedługo bedzie tylko biały obraz bo powiedza ze zbyt zboczone lub zaduzo krwi...