chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o tym anime, i jak je oceniacie (fabuła wykonanie itp )
jak dla mnie bardzo fajne anime i naprawde podoba mi się fabuła ponieważ wydaje mi się dość odbiegająca pomysłem od innych anime. opowiada właście tak ogulnie o ludziach i "urządzeniach" zwanych persocomammi z których niektóre są bardzo podobni do ludzi i są " niby " najlepszymi przyjaciułmi człowieka a te niby wzieło sie z tego iż z biegiem czasu ludzie zaczynają zakochiwać się w persocomach. Historia głównie opowiada o Hidekim (człowiek płci męskiej) i Chi (persocom przypominający nłądą kobietę) którzy po jakimś czasie się w sobie zakoc*****ą. obecnie to anime leci na kanale Hyper w godzinach 21 i 00 30.
Co o tym sądzę?? Jest to typowe japońskie anime. Co zauważyłem pesecony są chyba tylko płci żeńskiej, jeśli można tak powiedzieć. Typowa historia o zabronionej miłości, bo jak inaczej można nazwać związek człowieka z robotem. Nie powiem oglądałem parę odcinków. Jest to też śmieszna anime przynajmniej dla mnie. Np. jak po kąpieli w morzu miał ja nasmarować olejkiem antykorozyjnym "wszędzie" hehe.
Ale to ze gość stworzył persecona na wzór swojej zmarłej siostry, zachowanie, mowa dosłownie wszystko, jest już dla mnie chore, tak samo jak związek persecona z człowiekiem.
" Dokonam zemsty na mych wrogach.
I odpłacę tym, którzy mnie nienawidzą!
O Panie! Posadź Mnie po prawicy swej i zalicz mnie w poczet swoich świętych. "
Fabuła, wykonanie moim zdaniem luziq. I ten pomysł o związku człowieka z robotem.Git.
Ale nie za bardzo mi się podoba, że na wzór zmarłej siostry robi się persecona. Mogli to sobie odpuścić...
Tak sobie mi się to podoba, mało akcji w tym jest i momentami zmulają xD Ale fajne poczucie humoru i ogólnie jest ok. Choć nie przepadam za komediami romantycznymi P
ale dlaczego wam sie to nie podoba, że on wgrał jej wiadomości o siostrze. w ten sposób odzyskał ją w choć jakiejś części i trochę przytłumił smutek. nie wiem dokładnie jak to było bo oglądałem zaledwie z 10 odc ale za to oglądałem ostatni i to sie liczy a co do komedii romantycznych to nie lubię ale jeśli chodzi o anime to czemu by nie, bo zawsze znajdzie sie jakiś fajny humor i w ogóle jakoś mi to przypadło do gustu...
To anime jest śwetne jak dla mnie. Kreska jest śliczna ( w końcu co się dziwić panie z Clampa zadziałały). Fabuła tez mi się bardzo podobała a humoru jest pełno ^___^