Treść jest taka jak pytanie . A więc życze wam miłych rozmów i niech FLUX wam pomoże w dodawaniu odpowiedzi w tym temacie. Córz moge powiedzieć POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!
www.imperialanime.yoyo.pl . LOGUJCIE SIĘ I WIERZCIE W ADMINÓW
sory ale sadze że podobny temat już był (chętnie bym powiedział zamykam ale nie moge ) a co do tego galactik Football to jest to średnie aczkolwiek to jest dopiero 2 anime o Piłce nożnej i dlatego to lubie aczkolwiek na 1 miejscu zawsze pozostanie Kapitan Tsubasa to Metaflux tez nie jest zły bo oni fajnie graja. ja najbardziej z nich lubie Sineta z Shadowsów czy jakoś tak
Jak dla mnie Galactic Football jest całkiem niezłe, a do tego to piłka nożna to mój ulubiony sport, a więc może dlatego . Moją ulubiona postacią jest Rocket, który gra na pozycji pomocnika oraz jest kapitanem drużyny. Lubię go za to, że wyglą da Oldskoolowo . Chciał on udowodnić ojcu, że jest tak dobry jak był kiedys Aarch
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_
Tiaaa....mi sie ta bajka podoba dopóki (na ironię xD ) nie zaczynaja grać w ten ich futbol ... przez cały mecz odgrywane są na zmiane te same animacje...żygać sie chce jak widze gdy Dijok po raz enty w jednym meczu kiwa dwóch takich samych przeciwników "ruletką"...naprawde potencjał tej kreskówki (chciałem napisać bajki ale to jakoś dziwnie wyglądało xD ) został zmarnowany przez brak pomysłu na mecze...
Jednym Bozia dała rozum a innym opcję EDIT sesesese
Dla mnie Galaktic Fotball jest fajnym anime dlatego bo pokazuja tam piłkę nożną.Tak np.dobrze rzuty wolne wykonuje Roket ale najlepszym piłkarzem dla mnie w tej bajce jest Djock
Ja osobiście nie za bardzo lubie piłke nożną, ale Galaktic Football jest nawet nawet. Najbardziej podoba mi się ten pomysł z fluksem
Jest ładna kreska i ta gra ^^
Galactic football to anime? .... ale dobrze mniejsza z tym. ^___^ Moje odczucia co do tego są.... nie mam żadnych odczuć. Moim zdaniem nie ma w tym przesłania , fabuła jest na poziomie (nie okłamujmy się) poniżej 2. Przedział wiekowy dla dzieci od 7 do 12 lat. ale każdy lubi co innego