Czy oglądaliście kiedyś mroszną przepowiednie na Jetix . Bo ja naprzykład tak . Spodobało mi się to bardzp ( dlatego założyłem ten temat) . To nie jest jakaś tam bajka tylko film o komiksie co pokazuje przyszłość bardzo fajne polecam !!!!!!! Można to oglądać na JETIX
Co tam fajna...jest super xD
Strasznie podoba mi sie ten pomysł z komiksem i Bleisem i Vajolet...
Na początku jakoś tak było ' drętwo ', ale potem jak Vajolet i Bleis chcieli zwiać z komiksu od razu było lepiej ^_^ A jak Bleis już wyszedł to myślałam, że go nie złapią spowrotem do komiksu przez te sentymenty Kali >_<
Tylko...Jakoś nie za bardzo wiem, czy Omen kochał wreszcie Kali czy nie...
ja oglądałem parę epizodów... taki tam mało oryginalny i efektowny serial, o przedmiocie dającym jakąś moc. W tym przypadku przedmiotem jest "komiks", który pokazuje niedaleką przyszłość bohaterom serialu. wszystko kręci się wokół owych komiksów, mocy magicznej i jednej tajemniczej postaci w ciele żaby o imieniu Omen... resztę trzeba po prostu zobaczyć
Mi się to po prostu nie podoba, jak dla mnie tym można nakarmić małe dzieciaczki, ale dla starszej publiczności może okazać się drętwe, monotonne i nudne, mi się nie podoba
Ja ogladalem to pare razy i powiem ze nie zabardzo mi sie podoboa ten serial. Jest zbytnio nudny, chcociaz niektorzy moga byc za tym zeby to ogladac ja powiem ze nie bede bo jest nudne.