Jest to opowieść o pół demonie, który za wszystkie skarby chce znaleść Klejnot Czterech Dusz. Ale niestety-jak to w takich sytuacjach bywa-sytuacja się komplikuje...
Staje na tym, że Inu wraz z Kogame-dziewczyną z przyszłości-szukają razem tego magicznego kamienia.
Nie oglądałam tego. Czytałam tylko mange.
Moim zdaniem fajna opowieść. Ma dużo ciekawych wątków i śmiesznych sytuacji.Podoba mi się motyw z demonami...
A co wy o tym sądzicie ?
P.S Jak ktoś miał by link do odcinków, to bardzo prosze o podanie. Z góry dzięki
Mi manga jak zarówno anime się podobało chodź jak dla mnie bez rewelacji ^____^ Lubię po prostu autorkę tej serii panią Rumiko Takahashi znaną chociażby z serii Ranma 1/2 albo też Maison Ikkoku. Qiara chciałam Cię lekko poprawić , oni szukają kawałków klejnotu gdyż został on rozbity zapewne to wiedziałaś tylko napisałaś ogólnie ,,Klejnot Czterech Dusz" (przepraszam jeśli Cię uraziłam) po prostu napisałam to dla wyjaśnienia. Ja mogę Ci podać pare stron do torrentów ale sama będziesz musiała na tych stronach poszukać tej serii a potem ściągnąć napisy. Nie wiem Czy będzie Ci to odpowiadało a więc narazie nie podaje. ^______^
Oglądałem to we Włoszech jak niemiałem co robić, bo leciało to przed DragonBallem. Szybko mnie wciągneło i codziennie czekałem na nowe odcinki . Moim ulubionym bohaterem jest Inuyasha, ponieważ ma fajny wygląd do tego fajne włada mieczem.
_\|/_Zioło jest bogiem, extaza nałogiem, sex to zabawa,a browar podstawa_\|/_